Gatecreeper indtager Pumpehuset med dødsmetal den 11. november 2024. De bringer 200 Stab Wounds og Enforced med som support

Del

Gatecreeper er et amerikansk dødsmetal band, som består af vokalist Chase H. Mason, guitaristerne Eric Wagner og Israel Garza, trommeslager Metal Matt Arrebollo og bassist Alex Brown. I hjertet af den nye bølge af amerikansk dødsmetal står Gatecreeper klar og varsler at et nyt album er på vej. ’Dark Superstition’, som udgives i maj 2024, skal være med til at bevise, at Gatecreeper har fundet deres egen unikke vej i genren. “We refined the song structures,” siger Mason. “We’re getting better at what we do’’. ’Dark Superstition’ handler om det overnaturlige, spådomme, frygten for det ukendte og magi. Det er også en reference til en bjergkæde af samme navn, i bandets hjemstat, Arizona. En smuk bjergkæde omgivet af tragedie og legender. Det er indspillet i God City Studios i Salem, Massachusetts med Kurt Ballou fra Converge og albummet er et resultat af Gatecreepers erfaring, musikalske forfinelse, samt deres engagement og kærlighed for dødsmetal. “There’s a lot of bands in our lane,” siger Mason. “But we’re trying to create our own.”

Siden de startede i 2013 har Gatecreeper konsekvent klatret op ad dødsmetallens rangstige. Deres selvbetitlede EP fra 2014 etablerede dem straks som troværdige fortolkere af den gamle skole. Bandet skrev kontrakt med Relapse Records og udgav deres debutalbum ’Sonoran Depravation’ i 2016, hvilket sikrede dem en turné med bands som Cannibal Corpse og Power Trip. I 2019 udgav de albummet ’Deserted’, der indtog en tredjeplads på Decibel Magazines anerkendte liste over årets 40 bedste albums. I 2022 fik de en plads på Decibel Magazines turné, sammen med Obituary og Municipal Waste.

I dag er Gatecreeper blevet et hovednavn i egen ret, og turnerer globalt under deres eget navn. Oplev deres kraftfulde og rå dødsmetal i Pumpehuset den 24. november 2024.

 

Billetpriser: 230 kr. + gebyr

Billetsalget starter onsdag 20. marts kl. 11.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk

Kontakter

Billeder

Links

Følg pressemeddelelser fra Live Nation Denmark ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Live Nation Denmark ApS

Post-hardcore-trioen Future Palace vender tilbage til København og spiller i Pumpehuset 29. oktober 2024.5.4.2024 09:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Future Palace er et tysk band med base i Berlin. De startede karrieren under svære omstændigheder med debutalbummet ’’Escape’’ (2020), der udkom lige inden pandemien lagde koncertstederne øde. Men på indspilningsfronten havde de stor succes og var i løbet af denne tid i stand til at få næsten 300.000 månedlige lyttere på Spotify. I løbet af 2021-22, hvor de alligevel ikke kunne komme ud at spille, fik de i samme periode udgivet efterfølgeren ’’Run’’ (2022).

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye