Danske Spil A/S

To nye millionærer i weekenden – her bor de

Del

To gange 1.000.000 kroner landede i weekenden hos to heldige danskere: Den ene million blev vundet i Østjylland, den anden blev vundet i Københavns Nordvest-kvarter.

Alle dem, der spiller Lotto går rundt og drømmer om den store gevinst – for to heldige danskere blev drømmen til virkelighed i weekenden. De havde begge spillet Lotto og var så heldige, at de blev udtrukket som vindere i ekstratrækningen Millionærchancen.

Den ene million blev vundet af en dansker i Østjylland, der havde spillet med via sit PLUS-abonnement, så her går pengene helt automatisk ind på kontoen inden længe.

Men det sker ikke for den anden vinder: Den anden million blev nemlig vundet via en kupon købt i Kiosk 73 på Mågevej i Københavns Nordvest-kvarter - og her har Danske Spil endnu ikke hørt fra vinderen, så husk liiige at kigge efter, hvis du har en Lotto-kupon købt i København NV. Den kan være en million værd.

”Det er en fornøjelse at dele gevinster ud til glade danskere, og vi bliver i Danske Spil glade hver eneste gang, der bliver vundet en gevinst i vores lotterier. Også selvom det sker hver evig eneste uge. Når man vinder et stort beløb hos os, står vores særlige rådgivere klar til at sikre, at man får en god start på det nye kapitel i tilværelsen som millionær – eller mangemillionær,” siger Malene Mølgaard, som er adm. direktør i Danske Lotteri Spil, som står bag Lotto og Eurojackpot.

Mens der trods alt blev uddelt millioner til et par heldige danskere, så var der for anden uge i træk ingen, der ramte førstepræmien og de syv rigtige i Lotto, og det betyder, at der i næste uge er dobbelt jackpot, når der er hele 12 millioner i førstepræmiepuljen.

Lotto, vindertal 16. marts

5, 6, 8, 12, 27, 28, 31

Lotto, tillægstal 16. marts

26

Om Millionærchancen

Millionærchancen gik fra 2015 til og med august 2023 under navnet Millionærgarantien, men den gør stadig det samme: Garanterer, at der hver eneste uge findes to heldige danskere, der vinder 1.000.000 kroner. De to millionærer findes ved lodtrækning blandt samtlige ugens spillede rækker - uanset om der er gevinst på rækken. Derudover trækkes der sidste lørdag i måneden lod om 5 x 1.000.000 på alle månedens spillede rækker - så husk at gemme din kupon, også selv om der ikke skulle være gevinst i første omgang.

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye