Link Concept ApS

Få fingrene i glutenfri hindbærsnitter, romkugler og meget mere hos Løvegården

Del

Der er nogle mennesker, der mere eller mindre ufrivilligt lever deres liv uden gluten - en glutenfri diæt. For rigtig mange skyldes det glutenallergi.

Foto : Pexels
Foto : Pexels

Hvis man bliver nødt til at undgå gluten i sin hverdag, fordi man simpelthen er allergisk, eller hvilke grunde man ellers kan have, vil man måske opleve, at det ikke altid er det nemmeste at finde glutenfrie produkter, da rigtig meget af det, man kan købe i supermarkederne indeholder gluten. Men frygt ej, for Løvegården har nemlig en webshop og gårdbutik, som har specialiseret sig i glutenfri produkter, såsom glutenfrie hindbærsnitter eller glutenfri brunkagedej. 

Glutenfrit brød og kage

Gluten er netop en betegnelse for størstedelen af proteinerne, som findes i rigtig mange kornsorter - altså er der typisk gluten i det meste brød og kage, så det vil også være en del af kosten, man som glutenallergiker bliver nødt til at skære ud. Medmindre man altså tager et kig hos Løvegården, som har et stort udvalg af netop glutenfrie kager.

Som nævnt har de specialiseret sig i glutenfrie produkter, hvilket altså også tæller forskellige slags brød og kage uden gluten. Hvis man eksempelvis har haft lyst til hindbærsnitter i lang tid, kan man hos Løvegården købe forskellige glutenfrie hindbærsnitter, men man kan også købe forskellige glutenfri deje, så man kan bage cookies, vanillekranse, brunkager og meget andet. Så kan man også finde glutenfri lagkagebunde, hvis man pludselig har fået lyst til at lave en lagkage. Selvom man måske kan tro, at brød og kage er noget, man bliver nødt til at undvære, hvis man ikke kan tåle gluten, så behøver det ikke at være tilfældet, hvis man blot kan finde nogle glutenfri alternativer til bagværk - og det kan man hos Løvegården. 

Løvegården: En glutenfri webshop og gårdbutik 

Løvegården er dog ikke kun en webshop, det er nemlig også muligt at besøge Løvegårdens gårdbutik, som ligger I Himmerland mellem Støvring og Aars. Så hvis man gerne vil have fingrene i nogle lækre glutenfrie hindbærsnitter, romkugler eller lagkagebunde, så kan man altså enten lægge vejen forbi deres fysiske gårdbutik eller selvfølgelig deres webshop. 

Og udover at man kan købe lækre glutenfrie hindbærsnitter og romkugler hos Løvegården, så har de altså også meget andet at byde på. De har eksempelvis en række delikatesser, som er lidt anderledes end dem, man støder på i supermarkedet, og så har de også et spændende udvalg af drikkevarer og meget andet. Så Løvegården er en webshop og gårdbutik, der tilbyder lidt af hvert. 

Links

Om Din Tekstforfatter

Din Tekstforfatter består af over 90 tekstforfattere. Vi har alle forskellige baggrunde, interesser og kompetencer på tværs af alder, køn og etnicitet. Alt dette giver os en særlig diversitet, som afspejles i det arbejde vi udfører. Det er grunden til at vi kan levere passionerede, målrettede og lidenskabelige tekster.

Følg pressemeddelelser fra Link Concept ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Link Concept ApS

Støtte og omsorg ved livets afslutning10.4.2024 11:41:48 CEST | Pressemeddelelse

Når en elsket person går bort, kan det en være både udfordrende og følelsesmæssigt belastende tid at stå i for både familie, venner og andre pårørende. For ikke nok med at der er en stor sorg, der skal bearbejdes og tages hånd om, og der skal uddeles en masse trøst, så er det også en tid, der er fyldt med praktiske beslutninger blandt andet i forhold til den sidste rejse og det sidste farvel. Og det er netop de øjeblikke af både sorg og tab, at bedemænd spiller en vigtig rolle i at yde støtte, vejledning og ikke mindst praktisk assistance i forhold til at planlægge en begravelse eller en bisættelse. Men ved du, hvor meget hjælp en bedemand kan yde? Derfor er det vigtigt at finde den rette hjælp En dygtig bedemand, som for eksempel en bedemand i København, er trænet i at hjælpe familier gennem den måske mest vanskelige proces, de nogensinde vil komme til at stå overfor i deres liv. Det er den, der har med planlægningen og udførelsen af en begravelse eller bisættelse samt eventuel efterf

Sundheden og bekvemmeligheden ved online bestilling af fiskekasser8.4.2024 19:30:41 CEST | Pressemeddelelse

I Danmark vinder fiskekasser og skaldyrskasser stadig større indpas i hjemmekøkkenerne, drevet af et voksende ønske om at nyde sund, frisk og varieret kost. Sundhedsstyrelsen anbefaler at spise mindre kød og i stedet vælge bælgfrugter og fisk, hvilket er en tendens, som Hanstholm Fisk & Skaldyr gerne vil gøre det nemmere for danskerne at følge. Ved at tilbyde et bredt udvalg af nøje sammensatte fiskekasser, som leveres direkte til døren, opfylder Hanstholm Fisk & Skaldyr dette behov. Med fiskekasserne, som bl.a. er sammensat af den kendte kok Rasmus Vognsen fra Masterchef, tilbydes der en nem og bekvem måde at få adgang til kvalitetsfisk og -skaldyr på, uanset anledningen. Fra store begivenheder til en hyggelig fredagaften, er der en fiskekasse for enhver smag. Den stigende popularitet af fiskekasser kan også tilskrives det moderne livs tempo, hvor tiden ofte er knap, og ønsket om bekvemmelighed står højt på ønskelisten. Online bestilling gør det muligt at planlægge måltiderne forud og

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye