Sparta Atletik og Løb

Copenhagen Half Marathon får en overhaling

Del

Det populære og udsolgte Copenhagen Half Marathon får i 2024 et gennemgribende løft på den visuelle identitet sammen med en forbedret rute. De nye tiltag skal være med til, at Copenhagen Half Marathon beholder en position i den absolutte verdenselite.

De seneste ti år har budt på store resultater: En verdensrekord i 2019. En europæisk rekord for kvinder i 2018. Udsolgt de sidste tre år i træk. Selvom Copenhagen Half Marathon står et godt sted, så er det vigtigt for arrangørerne at fortsætte med at udvikle eventet, og derfor lancerer Sparta Atletik & Løb nu en ny brandidentitet, der skal være med til at positionere Copenhagen Half Marathon endnu stærkere i verden.

”Copenhagen Half Marathon er en dundrende succes. Hvert år tiltrækker arrangementet rekordmange deltagere fra hele verden. Derfor er det naturligt, at vi kontinuerligt investerer i og udvikler eventen, så det også i fremtiden bliver et af verdens foretrukne halvmaraton for bredden og eliten," lyder det fra adm. direktør i Sparta Atletik & Løb, Dorte Vibjerg.

Et højt ambitionsniveau skal sætte standarden

Tidligere på året lancerede arrangørerne den nye rute, hvor deltagerne begiver sig ud på de 21,0975 km fra Jagtvej, inden de senere løber i mål på den velkendte Øster Allé på Østerbro i København.

Den nye rute skal være med til at sikre en bedre afvikling. Ikke kun for deltagerne, men også for de tusindvis af tilskuere, som bevæger sig rundt i København og på Frederiksberg for at heppe på alle deltagerne. Det nye Copenhagen Half vil man i særdeleshed møde før, under og efter løbet, når man deltager eller er med på sidelinjen.

”Deltagerne og byen skal ikke blot have en god rute og en professionel afvikling. Hele den visuelle oplevelse lige fra vores digitale univers til indpakningen på ruten, oplevelsen på expoen, T-shirten og ikke mindst medaljen skal virkelig give deltagerne følelsen af, at de deltager i et verdensklasseevent, som ikke bare er et i mængden,” siger Dorte Vibjerg og tilføjer:

”Vi tror på, at vi kan levere en endnu stærkere oplevelse i fremtiden.

Copenhagen Half Marathon løber af stablen den 15. september, og arrangementet blev udsolgt med 27.000 deltagere efter blot 39 dage.

Fakta om Copenhagen Half Marathon

  • Dette års udgave af Copenhagen Half Marathon er den 10. udgave
  • Copenhagen Half Marathon er et World Athletics Gold Label-event
  • Årets arrangement er udsolgt med 27.000 deltagere, hvilket er deltagerrekord
  • 66 procent af deltagerne er fra Danmark, og de resterende 34 procent er fra udlandet
  • Løbsrekord
    • For mænd: Geoffrey Kamworor, 58:01, 2019 (Tidligere verdensrekord)
    • For kvinder: Tseyhay Gemuchu, 65:08, 2021

Kontakter

Følg pressemeddelelser fra Sparta Atletik og Løb

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Sparta Atletik og Løb

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye