Niras A/S

Koncerndirektør i NIRAS, Thomas B. Olsen, fylder 60 år

Del

60 Thomas B. Olsen, Koncerndirektør i NIRAS, fylder 60 år d. 24. marts.

Thomas B. Olsen
Thomas B. Olsen

Thomas B. Olsen har siden 2016 stået i spidsen for NIRAS’ Procesindustrisektor, hvor han har medvirket til virksomhedens betydelige internationale vækst i de senere år inden for områderne fødevarer, pharma & life science samt grønne brændstoffer og været involveret i en række M&A-aktiviteter.

Thomas B. Olsen har gennem hele sin karriere beskæftiget sig med bioteknologi inden for biosolutions, fødevarer, pharma og landbrug. Han startede sin karriere i det daværende De Danske Spritfabrikker efterfulgte af en lang række ledelsesstillinger i Danisco-koncernen, landbrugsdirektør i Danisco Sugar og som adm. direktør for Nordic Sugar, hvor han var dybt involveret i at styrke konkurrenceevnen for nordeuropæisk sukkerproduktion i forbindelse med reformeringen af EU’s landbrugspolitik.

Derefter  blev han tiltrukket af rådgiverbranchen, først som adm. direktør for GTS-instituttet AgroTech  og efterfølgende som direktør i NIRAS. I dag er Thomas B. Olsen en del af koncernledelsen i den rådgivende ingeniørvirksomhed, med ansvaret for rådgivning til den internationale fødevare og life science industri, hvor han sætter stærkt fokus på behovet for at forstå industrivirksomhedernes krav og udfordringer uanset om det drejer sig om pharmaproduktion i Irland eller produktion af øl i Mexico.

Thomas B. Olsen er uddannet civilingeniør inden for bioteknologi og E-MBA. Han har altid været aktiv i bestyrelser, brancheorganisationer og som censor ved flere universiteter og er i dag bestyrelsesmedlem i DLF Beet Seed, Greater Copenhagen EU Office og Dansk Vejforening. Han sidder ligeledes i Dansk Industris internationale markedsudvalg samt udvalget for bæredygtighed og er medlem af Akademiet for de Tekniske Videnskaber.

I fritiden nyder han naturen sammen med familien i sommerhuset i Rågeleje og sin interesse for ornitologi ligesom han er en aktiv motionsløber og tennisspiller.

Kontakter

Billeder

Om Niras

NIRAS er blandt Skandinaviens førende, rådgivende ingeniørvirksomheder.

Med et bredt felt af ekspertiser inden for procesanlæg, industri og byggeri over energi, miljø, vand & forsyning til infrastruktur, udviklingsbistand og byplanlægning bidrager NIRAS til løsninger på en lang række af de største samfundsudfordringer.

Læs mere om NIRAS her.

Følg pressemeddelelser fra Niras A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Niras A/S

NIRAS byder velkommen til Lorien Engineering Solutions som en del af deres voksende ingeniørrådgivningsforretning3.1.2024 06:00:00 CET | Pressemeddelelse

Ingeniørrådgivningsvirksomheden NIRAS har d. 2. januar afsluttet opkøbet af Lorien Engineering Solutions fra GP Strategies Corporation. Med overgangen til NIRAS Gruppen bliver Lorien Engineering Solutions og dens medarbejdere del af en global virksomhed i vækst, som rådgiver de globale fødevare-, life science og advanced manufacturing-industrier.

NIRAS overtager Lorien Engineering Solutions og styrker sin procesindustriforretning4.12.2023 06:30:00 CET | Pressemeddelelse

NIRAS overtager Lorien Engineering Solutions, og sætter ekstra fart på vækstambitionerne inden for deres globale fødevare- og life science-forretning. Opkøbet styrker NIRAS’ markedsposition på det engelske marked med en bredere portefølje af ydelser til procesindustrien. Etableringen på det polske marked vil skabe et vækstcenter for kompetencer og ydelser til NIRAS’ europæiske procesindustrikunder.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye