PreMed A/S

Ny driftsleder hos PreMed var med fra implementeringen

Del

Thomas var med i det team, som implementerede PreMed i Region Nordjylland, inden kontrakten om ambulancedrift trådte i kraft den 1. april 2022. Siden har den erfarne paramediciner været en del af driften, indtil hans drømmejob som driftsleder blev en realitet den 1. marts i år.

At være ambulancebehandler eller paramediciner er bare verdens bedste fag," fortæller Thomas Jeppesen, ny driftsleder i PreMed.
At være ambulancebehandler eller paramediciner er bare verdens bedste fag," fortæller Thomas Jeppesen, ny driftsleder i PreMed. Foto må frit bruges ved omtale af navnenyheden.

"Da PreMed vandt udbuddet, var jeg ikke i tvivl om, at jeg gerne ville være en del af denne helt nye virksomhed og være med til at opbygge en ny ambulanceforretning," siger Thomas.
 
Den første marts tiltrådte han sit nye job som driftsleder, hvor han vil arbejde 50/50 med ledelse og i driften som paramediciner i hele PreMeds område i Himmerland og Thy-Mors:
 
"Jeg trives med at have en uforudsigelig hverdag, at have en stor kontaktflade og være noget for andre. Både borgerne, som vi kommer til undsætning, og vores teams af dygtige elever, assistenter, ambulancebehandlere, paramedicinere og medarbejdere i patienttransporten," siger han.
 
Jobbet som driftsleder har han tilfælles med Torben. De to deler opgaverne imellem sig, så Thomas primært arbejder med de 13 baser og samarbejdet her. Til gengæld har Torben fokus på teknik og køretøjer. Det kan ikke undgås, at de to også kommer til at overlappe hinanden, hvilket giver god synergi i arbejdet som driftsleder. Og det passer ham fint at være leder i praksis og samtidig være en del af driften.
 
"Vores medarbejdere er selvstændige og dygtige, så som leder handler det mest om at sikre rammer og retning, være forudseende – og løse problemer, som de opstår hen ad vejen. Sådan at medarbejderne kan koncentrere sig om det fantastiske arbejde, de udfører," siger Thomas og tilføjer:
 
"Hos PreMed siger vi, at vi lægger vægt på kvalitet, trivsel, udvikling og innovation. Men det er ikke kun noget, vi siger. Det er også, hvad vi praktiserer. Hos PreMed vil vi bare gerne gøre ambulancedriften bedre. Det passer godt til mine værdier og mit temperament."
 
Thomas startede som elev hos Falck i Nordjylland i 2002. Han arbejdede hos Falck i 20 år, hvor han kørte ambulance, akut-, paramediciner- og lægebil, indtil han kom til PreMed i opstartsteamet og siden som paramediciner i ambulancedriften.
 
Som driftsleder vil Thomas gerne være med til at sikre, at PreMed kan tiltrække og fastholde endnu flere dygtige medarbejdere i faget:
 
"At være ambulancebehandler eller paramediciner er bare verdens bedste fag," siger han.
 
Thomas er 52 år og gift med Lise, som er folkeskolelærer på den lokale skole. Parret bor ikke så langt fra Brovst på Nr. Skovsgaard med udsigt til Fosdalen. Parret har tre børn – Asger, som er læge, Signe, der læser til sygeplejerske, og Alberte, som bliver student til sommer. Parret har derudover et bonusbarn, Josefine, som er i pleje.
 
I fritiden er Thomas en ivrig løber og cykelrytter samt Ultralight fly pilot.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

At være ambulancebehandler eller paramediciner er bare verdens bedste fag," fortæller Thomas Jeppesen, ny driftsleder i PreMed.
At være ambulancebehandler eller paramediciner er bare verdens bedste fag," fortæller Thomas Jeppesen, ny driftsleder i PreMed.
Download

Om PreMed

PreMed varetager ambulancetjeneste og liggende patienttransport i dele af Region Nordjylland. Vi driver også hjælpemiddeldepoter i dele af Region Syddanmark.

Vi beskæftiger i alt ca. 200 ansatte fordelt på 15 adresser i Region Nordjylland og Syddanmark.

Vores ambulancetjeneste er som den eneste i landet ISO-certificeret med hensyn til kvalitet, miljø og arbejdsmiljø.

Følg pressemeddelelser fra PreMed A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra PreMed A/S

Tre nye ambulancebehandlerelever har første uge i drift21.3.2023 09:26:36 CET | Pressemeddelelse

Nicki og Laura er ambulancebehandlerelever hos PreMed A/S og er netop begyndt på deres første uge i driften på basen i Thisted. Samtidig er Marie begyndt på sin første uge i driften på basen i Hobro. PreMed varetager ambulanceservice for Region Nordjylland i Thy-Mors og Himmerland, og virksomheden har som en af sine målsætninger at tiltrække, uddanne og fastholde flere gode medarbejdere til faget.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye