Sindberg Kommunikation ApS

AiaSound afslører musikprogram, der spænder fra Rag’n’Bone Man og Nik & Jay til selveste the artist formerly known as Sporty Spice, Melanie C

Del

Magisk musik på Tiøren: Den københavnske festival AiaSound kan i dag præsentere 24 navne på årets musikprogram, der både er store internationale og nationale navne og ikke mindst et stort elektronisk lineup - og der er endnu et par esser i ærmet. 
Fra torsdag den 1. august til lørdag den 3. august 2024 vil AiaSound sørge for magi, dans og kærlighed på Tiøren. Billetsalget åbner i dag 15/3 kl. 10 på Ticketmaster.dk 

AiaSound 2023
AiaSound 2023 Morten Rygaard

AiaSound lover tre fortryllende augustdage, når årets festival løber af stablen på Tiøren. Det er er fjerde gang at festivalen, der opstod som et forløsende fælleskabsrum oven på coronaens isolation, løber af stablen. 
Musikprogrammet er skabt i samarbejde med publikum. Flere af bookingerne ligger nemlig på top20-listen, som de 21.500 medlemmer af AiaClub drømmer om at opleve til sommer.

Festivaldirektør Charlotte Frølich, udtaler. 
På AiaSound er vi ‘alt det du elsker’ med ‘alle dem vi elsker’, og derfor er vores publikummer og vores 21.500 medlemmer af AiaClub vigtige, når vi lægger musikprogrammet.  
Vi er super, stolte over, at vi er lykkedes med at booke langt de fleste artister, som er på  AiaClubbens top20, og vi glæder os til en kæmpe fest.  

Fra Rag’n’Bone Man og Prinz til de største danske livenavne 
Solidt etableret som en af Storbritanniens mest succesrige kunstnere i det seneste årti og med utallige globale hits på stribe, er Rag’n’Bone Man tilbage på dansk jord på AiaSound.
Og publikum kan også se frem til, for første gang nogensinde på dansk jord, den unge rapper Prinz, født og opvokset i Storbritannien med rødder fra Nigeria. Med hitsinglerne ‘Highs & Lows’, ‘Beautiful Day’og ‘Peter Pan’ er Prinz er blevet spået til at blive “den nye Stormzy”.

Men det er især de store danske artister, der igen pryder programmet på AiaSound. På AiaSound 2023 fik publikum en lille smagsprøve på Nik & Jay, da de gæstede MORTEN under hans optræden med hittet ‘Mangolia’. Nu er de klar til eksklusivt i København at indtage scenen med et kæmpe show.  
Benjamin Hav & Familien har siden deres første show i 2022 cementeret sig som en del af eliten på den danske musikscener, der på rekordtid er blevet et af de bedste live acts herhjemme. Sommerens koncert på AiaSound bliver københavnernes mulighed for at opleve dem denne sommer. 
Legenderne Malk de Koijn, der i den grad har skabt en arv og formet en kultur, besøger for første gang festivalen. Det samme gælder det unge, prisvindende indierockband Kalaset, Thor Farlov og Emil Lange, der i den grad har bevist at han er en mester i at skabe club-bangers til folket. Saint Clara vender tilbage til Tiøren sammen med dronningen af dansk rap, Tessa, der efterhånden er blevet en AiaSound-darling, der spiller intet mindre end for tredje gang på festivalen.  

 
Melanie C, Joel Corry og Hedegaard tænder den elektroniske scene på AiaSound
Med en del hits under bæltet, har dj-stjernen Joel Corry rundet mere end 4 milliarder streams. For blot få år siden fik den engelske dj-scene et splinternyt navn efter den virale udgivelse af #1 hittet ‘Sorry’. Siden da har hele verden fået en hitmaskine, der nu kan opleves på AiaSound. Melanie C besøger også AiaSound med sit dj-set, for Spice Girl-legenden er ikke bare en talentfuld sanger og sangskriver - hun er også en af de mest ikoniske dj's, der findes. På programmet kan publikum også opleve den franske stjerneproducer og -dj Klingande, der er kendt som mester af tropical house, og har sat betydeligt præg på den elektroniske musikverden.
Også Danmarks elektroniske stjerneproducer Hedegaard kan opleves på festivalen sammen med en lang række andre elektroniske stjerneskud. 
 
Scenerne vil igen i år blive bestyret af Melvin Kakooza og Andrew Moyo, der igen træder i konferencierrollerne. 

null
Rag’n’Bone Man Credit: Harriet Bols

Listen over artister, der spiller på AiaSound 2024 (foreløbig): 

 • Rag’n’Bone Man (UK) 

 • Nik & Jay 

 • Benjamin Hav & Familien 

 • Melanie C (DJ set) (UK) 

 • Joel Corry (UK) 

 • Malk de Koijn, 

 • Prinz (UK) 

 • Saint Clara 

 • Tessa 

 • Kalaset  

 • Thor Farlov 

 • Emil Lange 

 • Klingande (FR) 

 • Hedegaard 

 • Dominique Jardin (AT)  

 • Ravens (FR) 

 • Kaddi Sawaneh  

 • Xenia Ghali (GR) 

 • Aline Rocha (BR)  

 • Cyril (AUS),  

 • Love, Shaun (UK) 

 • Nicky Summers (UK)  
   
  Konferencier: 
  Melvin Kakooza 
  Andrew Moyo 

Kontakter

Billeder

Melanie C
Melanie C
Download
Nik & Jay
Nik & Jay
Download
Benjamin Hav og familien
Benjamin Hav og familien
Download
Tessa
Tessa
Download

Links

Om AiaSound

AiaSound opstod i 2021 som en nytænkende tredages-festival i København med det klare mål at skrue op for fællesskabsfølelsen, stemning og musik på tværs af forskelligheder. AiaSound er en af de få +18 festivaler i Danmark, og sidste år deltog 17.000 publikummer i den tredages fælleskabsfest på Tiøren. Presale-billetterne til årets festival blev revet væk på få dage, da de blev sat til salg i november sidste år.  

AiaClub er fællesskabet omkring AiaSound, der er skrivende stund, har 21.500 medlemmer, og her er fokus at skabe oplevelser for medlemmerne året rundt med særligt fokus på mental sundhed.  
Partout billetter til AiaSound kan købes via Ticketmaster og koster 1.599 kr. 

Følg pressemeddelelser fra Sindberg Kommunikation ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Sindberg Kommunikation ApS

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye