Danske Spil A/S

Gruppepres: Danske Spil forudser overlevelseskamp for grupperne i X Factor

Del

Alle tre grupper er stadig med i årets X Factor, men det bliver der ændret på i denne uge – det forudser Danske Spils X Factor-ekspert: ”Man kan nærmest sige, at der er et kæmpe gruppepres, og vi tror, at en af grupperne bukker under for det i aften.”

”Fredag aften går det ud over en af grupperne.”

Sådan lyder forudsigelsen fra Danske Spils oddssætter og X Factor-ekspert, Mathias Reimer Larsen.

”Indtil videre er det kun solister, der har sagt farvel til showet, men nu går den altså ikke længere for grupperne. Vi forudser en tæt og spændende duel mellem KAOS og Cyklus i farezonen, og så tror vi nok, at Cyklus må sige farvel,” siger oddssætteren.

Men det sagde han på den anden side også i sidste uge…

”Ja ok. I sidste uge forudsagde vi jo også, at Cyklus måtte sige farvel, men så overraskede de bare alle og enhver – eller i hvert fald os hos Danske Spil - med en superflot performance. Overraskende, men i virkeligheden også ret fedt, for det viser jo bare, at showet lever, og at en god præstation på aftenen kan gøre hele forskellen. Det er også derfor, at vi hos Danske Spil er på hårdt arbejde fredag aften, hvor vi sidder og følger showet tæt, og hvor oddsene kan hoppe og danse i takt til musikken og præstationerne på scenen,” siger han.

Med hensyn til favoritværdigheden i toppen, så er der ikke sket det store siden sidste uges udsendelse.

”Der er status quo blandt de bedste, som vi ser det. Vi vurderer stadig, at der er en klar top-3 med Christian Oprea, Selmani og Helene Frank, som simpelthen er et niveau over resten af feltet. Det regner vi ikke med, at der bliver pillet ved på fredag. Medmindre der pludselig sker noget helt uventet på scenen – og der må vi jo bare vente og se,” siger Mathias Reimer Larsen.

X Factor kan følges på TV2 fra klokken 20.00.

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye