Viborg Bibliotekerne

Den Gamle Grammofon - kom med til en underholdende viseaften i Gudenåhuset

Del

Der er mulighed for et herligt genhør med kendte revyviser, elskede sange fra danske filmklassikere eller populærmusikken samt sjove monologer, når ensemblet Den Gamle Grammofon gæster Gudenåhuset i Bjerringbro d. 4. april

Den Gamle Grammofon
Den Gamle Grammofon

Der er lagt op til både at synge med og få rørt lattermusklerne, når Den Gamle Grammofon træder ind på scenen i Gudenåhuset i en showpræget koncert med masser af nostalgi.

Det er underholdende, sjovt og tempofyldt i 2x45 minutter. Skuespillerne Daniel Lassen og Birgitte Antonius fører an i løjerne, godt hjulpet af musikerne John Skou på bas og Brian Svendsen på klaver.

Det er Bjerringbro Bibliotek og Gudenåhusets Brugergruppe, der står for arrangementet, som afholdes i Viften torsdag d. 4. april kl. 19.30. Billetter à 75 kr. købes på viborgbib.dk eller på Bjerringbro Bibliotek i Gudenåhuset.

Koncertmenu

Inden koncerten er der mulighed for at nyde en koncertmenu i Café Gudenåhuset fra kl. 17.30. Bordbestilling er nødvendig på 87515100

Kontakter

Dagny Vistisen, Viborg Bibliotekerne / Gudenåhuset
dav@viborg.dk, 42262921

Billeder

Ensemblet Den Gamle Grammofon
Ensemblet Den Gamle Grammofon
Download

Links

Følg pressemeddelelser fra Viborg Bibliotekerne

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Viborg Bibliotekerne

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye