E.ON Danmark

Ferien er reddet: Ny aftale sørger for sikker opladning af elbilen til Interesseforeningens sommerhusgæster

Del

Med flere og flere elbiler på vejene øger behovet for ladebokse til gæster i sommerhuse landet over. Tidligere var det adgang til wi-fi, der kunne afgøre familiens valg af sommerhus, nu er det i højere grad adgang til egen ladeboks.

E.ON installerer ladebokse i sommerhuse sikkert og med hurtig levering.
E.ON installerer ladebokse i sommerhuse sikkert og med hurtig levering.

I løbet af foråret har E.ON Drive sat ladebokse op i alle Interesseforeningens feriehuse i Danmark. På den måde kan medlemmerne lade elbilen trygt og sikkert op, når de kommer frem, og undgår at skulle være afhængige af om der er offentlige ladestandere i sommerhusområdet.

Enkel, sikker opladning

E.ON Drive ladeboksene passer til alle elbiler og er hurtige og nemme at betjene. Man betaler direkte på ladeboksen via en QR-kode, der leder ind til at man betaler med sit kreditkort. Hvis man allerede er kunde i E.ON, kan man også bruge den ladebrik, man normalt bruger på ladenetværket.

Vi er meget tilfredse med at kunne tilbyde medlemmerne, der anvender feriehusene, adgang til sikker opladning, når de holder ferie i Danmark. E.ON Drive har vist sig at kunne levere og installere ladeboksene hurtigt, og det har været enkelt at handle alt på samme sted: afdækning af behov og installation af ladebokse. E.ON Drive tager sig af det hele for os,” siger Jesper Korsgaard Hansen, formand for Interesseforeningen.

Forventer flere ladebokse i ferielandet

Feriegæster efterspørger mere og mere opladning til elbiler. Hotellerne installerer ladestandere i stor stil, men feriehusene halter lidt efter, og det er synd, hvis de vil konkurrere med hotellerne om gæsterne,” forklarer Martin Jahrsdorfer, Market director i E.ON Drive, og fortsætter: 

Prisniveauet på ladebokse er nu så lavt, at de er tilgængelige for de fleste. Private kunder kan endda leje en ladeboks for under 2.000 kr. De priser, forventer vi også, kan gøre en forskel for udbredelsen af opladning i sommerhuse.”

På Sjælland har E.ON Drive i øjeblikket en leveringstid på kun fire uger fra bestilling til installeret ladeboks klar til opladning.

Om Interesseforeningen

  • Foreningens medlemmer er medlem af en tilknyttet fagforening og har således adgang til fordelagtige forsikringer i TJM Forsikring.
  • Interesseforeningen har feriehuse i hele landet, og har mulighed for at få installeret en E.ON Drive ladeboks til elbil. E.ON Drive leverer de brugervenlige ladebokse, sørger for autoriseret installation og håndterer afregning.

 

Om E.ON Drive

  • E.ON Drive har mere end 10 års erfaring i at omstille transporten til el ved at levere opladning til borgere, kommuner og virksomheder til gavn for klimaet.
  • E.ON Drives installatører sørger for sikker, autoriseret installation.

Nøgleord

Kontakter

E.ON Danmark

Energi til mere

E.ON Danmark leverer bæredygtige energiløsninger og rådgivning til danskerne. Vi udvikler, bygger og driver ladeløsninger til din elbil og fjernvarme til dit hus, lejlighed, virksomhed eller kommune. Vi omdanner restprodukter til biogas til gasnettet og omstiller den tunge transport til biogas og el. Med baggrund i vores mange år på markedet, solid kapital i ryggen og vores dygtige specialister kan vi rådgive dig til at vælge de bedste energiløsninger.

Vi stræber altid efter at være en attraktiv leverandør, samarbejdspartner og arbejdsplads. Her hjælper vi hinanden på tværs af afdelinger, så du kan få den bedste service og mest fleksible løsninger.

Vi giver dig energi til mere.

Følg pressemeddelelser fra E.ON Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra E.ON Danmark

Fjernvarme er ikke længere kun for større byer – nyt koncept fremtidssikrer mindre bysamfund17.4.2023 07:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Byvarme er hot på Sjælland. De sjællandske byer vil gerne over til fjernvarme, og E.ON’s Byvarme-koncept lukker effektivt det hul der opstår mellem kommunens varmeplanlægning og den lokale virkelighed i mange byer. Her kan de lokale ildsjæle i byerne nemlig få kvalificeret starthjælp til et nystartet fjernvarmeselskab. Fem lokale varmegrupper i Glumsø, Tuse Næs, Vemmelev-Forlev, Anisse Nord og Lynge har allerede lavet hensigtserklæringer med E.ON for at få Byvarme til deres by.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye