Norlys

Ny profil skal sikre transformationen af Norlys’ energiforretning

Del

Norlys’ energiforretning har fundet sin nye strategichef i form af 34-årige Mikkel Pedersen, der kommer fra en stilling som leder af det globale strategikontor i Arla.

Elektrificeringen af samfundet er i hastig fremgang, og det stiller helt nye krav til energiselskaberne, som ikke længere bare leverer strøm, men faktisk klæder kunderne på til at spille en aktiv rolle i den grønne omstilling.

Norlys har allerede taget de første skridt i den udvikling og senest lanceret fleksibilitetsprodukter, grønne energiaftaler og mange forbedringer til selskabets ladekunder. Der skal dog endnu mere fart på transformationen, og derfor har Norlys’ energiforretning ansat en ny strategichef, den 34-årige Mikkel Pedersen, som kommer fra en stilling som leder af det globale strategikontor i Arla.

- Vi er trådt ind i en ny strategiperiode, hvor vi skal være mere for endnu flere kunder. Vi skal gøre det enkelt, intuitivt og overskueligt at være energikunde og samtidig bygge bro til Norlys’ andre produkter på tværs af energi, tv, internet og mobil. Mikkel har stor erfaring med at drive en transformationsproces i en koncern med et mangeartet sortiment, og jeg er sikker på, at hans tilgang vil styrke Norlys, siger Mads Brøgger, direktør i Norlys’ energiforretning.

Solid erfaring fra Arla

Mikkel Pedersen har arbejdet med strategiudvikling og -eksekvering i forskellige roller hos Arla siden 2017.

De seneste to år har han bestredet stillingen som strategichef, hvor han blandt andet har ledet arbejdet med Arlas nuværende koncernstrategi. Det er med andre ord en stærk profil med robust erfaring, som nu træder ind i Norlys.

- Norlys kan som den eneste landsdækkende udbyder give kunderne en sammenhængende løsning på tværs af tv, internet, mobil og energi. Det er en unik position i markedet, og her er energiforretningen en oplagt indgang til Norlys’ samlede produktudbud, fordi energi helt naturligt spiller en større og større rolle i kundernes dagligdag. Det arbejde glæder jeg mig til at være med til at drive og blive en del af, siger Mikkel Pedersen.

Mikkel Pedersen har første arbejdsdag i Norlys 2. april.

Blå bog:

  • 2015-2024: Head of Group Strategy Office i Arla fra 2022 – før det blandt andet også senior strategy manager.
  • 2011-2014: Analytiker i KMD
  • M.Sc. i Økonomi fra Aarhus Universitet med studieophold i London og Bruxelles
  • 34 år og bor i Brabrand ved Aarhus med Mathilde og deres to børn.

Kontakter

Billeder

34-årige Mikkel Pedersen er ny strategichef i Norlys' energiforretning.
34-årige Mikkel Pedersen er ny strategichef i Norlys' energiforretning.
Download

Om Norlys

Norlys er Danmarks største integrerede energi- og telekoncern med 3.500 medarbejdere i Silkeborg, Aarhus, Aalborg, Esbjerg, København og en række mindre byer. Vi leverer energi, ladestandere, internet og tv til flere end 1,7 millioner husstande og virksomheder. Norlys er ejet af 800.000 andelshavere.

Vi arbejder for grøn omstilling og digitalisering. Ud over vores kunderettede aktiviteter ejer vi blandt andet landets største elnet og landets største fibernet samt aktiemajoriteten i Norlys Energy Trading, som handler med energi. Vi ejer også halvdelen af Eurowind Energy, der er en førende udvikler af solcelle- og vindmølleparker.

Følg pressemeddelelser fra Norlys

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Norlys

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye