Københavns Kommune Kultur- og Fritidsforvaltningen

Svømning, fodbold og musik: Du kan prøve det hele til FerieCamp i påsken

Del

Tag til FerieCamp i påskeferien og prøv en masse sjove aktiviteter. Det koster ikke noget at være med.

Foto: Københavns Kommune

Find fodboldstøvlerne, badetøjet og de kreative ideer frem.

I påskeferien slår FerieCamp, der er Københavns Kommunes tilbud om kultur- og idrætsaktiviteter i skoleferierne, nemlig dørene op til mange timers sjov og leg. Denne gang er højtiden også på programmet med en vaskeægte påskejagt.

”At dyrke sport og kultur i fællesskaber er vigtigt, fordi det er her, man kan udfolde sig både fysisk og kreativt, sætte fantasien fri, lære nyt og samtidig være social. Derfor er jeg også glad for de mange arrangementer til FerieCamp, som giver børn og unge mulighed for at prøve en række aktiviteter, som forhåbentligt giver dem lyst til at være en fast del af det københavnske foreningsliv bagefter,” siger kultur- og fritidsborgmester Mia Nyegaard (RV).

I påskeferien er der planlagt 10 FerieCamps inklusiv en camp kun for piger.

På Biblioteket på Rentemestervej har Forældrenes Børneklub lavet et program, der spænder bredt med kreativt værksted, yoga, dans og lege med sprog og musik.

”Til FerieCamp hos os kan man både udfordre sine kreative, kunstneriske og motoriske sider. Alle er inviterede – også forældrene, der er mere end velkomne til at deltage i aktiviteterne sammen med deres børn. Vi mener nemlig, at det styrker forholdet mellem forældre og børn, og at det danner fællesskaber og synergier på tværs af det lokalområde, som familierne er en del af,” siger Anna Hubner, der er CampKoordinator til FerieCamp på Biblioteket på Rentemestervej.

Fakta

  • FerieCamp er Københavns Kommunes tilbud om kultur- og idrætsaktiviteter i skoleferierne for alle børn og unge mellem tre og 17 år (medmindre andet står i programmet).
  • I påskeferien er der planlagt 10 FerieCamps inkl. en camp kun for piger. Der vil være aktiviteter fra den 24. marts til den 29. marts.
  • Til FerieCamp kan man prøve fodbold, kampsport, basketball, rollespil, gymnastik, dans, kreative værksteder og meget mere.
  • Det kræver ikke tilmelding at deltage medmindre andet står i programmet.
  • I 2024 er der FerieCamp i 11 bydele fordelt i hele København: Tingbjerg, Husum, Bellahøj, Bispebjerg, Østerbro, Ydre Nørrebro, Indre Nørrebro, Amager Øst, Amager Vest, Valby og Sydhavnen.
  • Se alle programmerne på feriecamp.dk

Kontakter

Pressekontakt Kultur- og Fritidsforvaltningen(modtager ikke SMS)

Tlf:3366 2345

FerieCampFor reportage i påskeferien

Tlf:2033 7520

Om Kultur- og Fritidsforvaltningen

Kultur- og Fritidsforvaltningen i Københavns Kommunes fornemmeste opgave er at samarbejde med københavnerne om at skabe en by, der lever og udvikler sig.

Følg pressemeddelelser fra Københavns Kommune Kultur- og Fritidsforvaltningen

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Københavns Kommune Kultur- og Fritidsforvaltningen

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye