MENY åbner madmarked i Valby

Del

Fredag den 15. marts åbner MENY Toften. Med åbningen får Valby et madmarked i absolut topklasse på et travlt trafikknudepunkt ved Toftegårds Plads.

MENY åbner helt ny butik. MENY Toften åbner i Valby den 15. marts.
MENY åbner helt ny butik. MENY Toften åbner i Valby den 15. marts.

I det helt nye byggeri ved Toftegårds Plads åbner MENY en butik på næsten 1400 kvadratmeter. Valbyborgerne får således et madmarked i absolut topklasse med alt, hvad MENY kan byde på af slagter, delikatesse, fiskeafdeling, bageri og et meget stort udvalg af specialiteter, drikkevarer og meget mere.  

“Vi har set frem til denne dag længe. Ikke alene er det en meget flot MENY vi har fået skabt i Valby. Det er også vores oplevelse, at lokalområdets borgere mangler et madmarked med det udvalg, som MENY står for,” siger Richo Boss, der er kædedirektør i MENY. 

“Jeg kan også stå inde for, at købmand Tim Velic har samlet et hold af ledere og medarbejdere med meget høj faglighed. Det bliver en butik, hvor kunderne kan få en høj grad af service og hente masser af inspiration og viden, for det er madarbejdere, som virkelig ved, hvad de taler om,” fortsætter Richo Boss. 

Foruden slagter, delikatesse, og andre specialafdelinger, så rykker bageriet Bodenhoff ind med deres lækre bagværk. Bageriet har arbejdet på højtryk gennem flere uger for også at præsentere en flot bager for kunderne på åbningsdagen.  

MENY Toften åbner fredag den 15. marts klokken 8.00. Der vil være goodiebags til de første 200 kunder, lige som der dagen og weekenden igennem vil være masser af aktivitet, smagsprøver, livemusik og meget andet. 

Aftenen før åbningsdagen vil butikken også summe af liv, da der er reception for inviterede samarbejdspartnere og interessenter. 

MENY Toften bliver MENY-butik nummer 115 i Danmark. Yderligere to MENY-butikker forventes at åbne i 2024 i Skovlunde og Grenå.  

Den nye MENY ligger i stueetagen i det helt nye lejlighedsbyggeri, som KFI Erhvervsdrivende Fond står bag. Her er samtlige 77 lejligheder udlejet og klar til indflytning den 2. april. 

Kontakter

Om Dagrofa

Med over 520 dagligvarebutikker fordelt over hele Danmark er Dagrofa en af landets førende virksomheder på det danske fødevaremarked. Dagrofa står bag dagligvarebutikkerne MENY, SPAR, Min Købmand og Let-Køb og ejer også Dagrofa Logistik og Dagrofa Foodservice, som er ledende leverandør til restauranter, hoteller og kantiner. 

Følg pressemeddelelser fra Dagrofa ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Dagrofa ApS

Fødevaregrossisten Dagrofa Foodservice leverer for andet år i træk et positivt regnskab3.4.2024 08:45:00 CEST | Pressemeddelelse

En landets største totalleverandører til professionelle køkkener – Dagrofa Foodservice - kan for andet år i træk præsentere et positivt årsregnskab med et årsresultat på 40,6 mio. kroner. I løbet af 2023 har Dagrofa Foodservice bl.a. haft fokus på at optimere virksomhedens drifts- og logistikløsninger, tiltrække nye kunder gennem faglig inspiration og at mindske mængden af madspild. 2024 kommer til at handle om at styrke kundeoplevelsen og derigennem øge omsætningen.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye