Forsikring & Pension

Vigtig melding fra statsministeren om styrket forsvar

Del

Statsminister Mette Frederiksen (S) har på et pressemøde meldt klart og markant ud om regeringens vilje til at løfte det danske forsvar. Samtidig sender hun en vigtig invitation til pensionsbranchen om at se positivt på forsvarsinvesteringer. Forsikrings- og pensionsbranchen, F&P, hilser statsministerens melding velkommen.

 - Danmark og Europa står i en helt ny og ekstraordinær situation, hvor vi kan og skal styrke vores forsvar og sikkerhed. Det er vigtigt, at regeringen så markant vil investere i Danmarks sikkerhed, og det er helt oplagt, at vi som branche bidrager, hvor det kan give mening, siger adm. direktør Kent Damsgaard, F&P.

Han understreger, at det er op til det enkelte pensionsselskab og deres medlemmer og kunder at vurdere, hvor og hvordan de vil investere i forsvar. Men interessen er der.

 - Der er ingen tvivl om, at synet på forsvarsinvesteringer har ændret sig hos mange pensionskunder, så der er en større interesse for og mod på at investere i pensionspenge i forsvaret, hvor det kan gå hånd i hånd med afkast til alderdommen, siger Kent Damsgaard.

F&P opfordrer regeringen til at invitere pensionsbranchen og andre relevante aktører til at gå ind i et partnerskab, som kan danne rammerne for flere offentlig-private investeringer i forsvaret.

 - Flere selskaber har allerede meldt sig på banen, når det gælder om at bidrage til at bygge og drive kaserner, så vi skaber de bedst mulige rammer for vores værnepligtige. Vi bør oplagt se på, om pensionsbranchen på andre fronter kan være med til at investere i vores forsvar. Vi er glade for invitationen i statsministerens tale, og vi håber, at hun og regeringen følger op. Vi er klar, siger Kent Damsgaard.

Kontakter

F&P er brancheorganisation for forsikrings- og pensionsselskaberne i Danmark.

Følg pressemeddelelser fra Forsikring & Pension

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Forsikring & Pension

Brevkasse: Uvildige rådgivere fra Forsikringsoplysningen gør dine læsere klogere på forsikring15.4.2024 14:15:00 CEST | Pressemeddelelse

De fleste ved, at forsikringer er gode at have, men ved dine læsere, hvad der helt præcist gælder i enkeltsager? Har de fx styr på, om forsikringen dækker, hvis der er indbrud i bilen? Hvordan fritidshusforsikringen dækker, hvis man ikke kan oplyse en konkret skadedato? Og hvor lang tid ulykkesforsikringen dækker, hvis dit barn falder og slår sine tænder?

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye