All Things Live ApS

Joachim Kay Stender, landets nok største bil-entusiast, tager på live tour!

Del

I efteråret 2024 tager Joachim Kay Stender på tour i hele landet, sammen med sin bror Benjamin Stender.

Joachim Kay Stender
Joachim Kay Stender Foto: PR

Joachim Kay Stender er marketingchef hos GranTurismo Cars og måske landets største bil-entuiast. Du kender ham helt sikkert fra Youtube, Instagram - og måske fra tv. 

Nu kan du endelig møde ham live, når han i efteråret 2024 tager rundt i landet. Det gør han sammen med sin bror, skuespilleren Benjamin Stender. Benjamin hader biler og han vil udfordre Joachim med sine egne og ikke mindst dine spørgsmål!

Joachim har i årevis studeret og observeret bilkulturen i Danmark og er kommet frem til en bemærkelsesværdig konklusion – danskere har en forfærdelig bil-smag, og Danmark har verdens grimmeste bilpark! Gennem en blanding af personlige anekdoter, viden og ikke mindst humor vil Joachim denne aften udfordre, hvordan vores valg af biler afspejler vores værdier og prioriteringer som samfund. Og ikke mindst give sine personlige bud på, hvad der skal til for, at landet får en mere æstetisk tiltalende og måske endda miljøvenlig bilpark.

Det bliver en aften i bilernes tegn - men du lærer også manden bag skærmen bedre at kende. Ikke mindst vil du kunne opleve endnu ikke offentliggjorte optagelser og også finde ud af, hvilken bil er bedst at have sex i ... 

Du bliver provokeret, du bliver klogere, og ikke mindst underholdt.

JOACHIM KAY STENDER - LIVE 2024

11.09 - KØBENHAVN, BREMEN TEATER

12.09 - MCH HERNING, KONGRESCENTER

18.09 - NYKØBING FALSTER TEATER

19.09 - AARHUS, HERMANS

02.10 - AALBORG, MUSIKKENS HUS

07.10 - VEJLE, MUSIKTEATER

10.10 - ODENSE, MAGASINET

23.10 - RINGSTED KONGRESCENTER

04.11 - ROSKILDE KONGRESCENTER

BILLETSALGET STARTER 13. MARTS KL. 10.00

MERE INFO: ALLTHINGSLIVE.DK / JOACHIMKAYSTENDER.DK

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Joachim Kay Stender - Live 2024
Joachim Kay Stender - Live 2024
Download
Joachim Kay Stender
Joachim Kay Stender
Download

Links

Om All Things Live

All Things Live Denmark er tidligere ICO Concerts, som er en af Nordens største og ældste koncertarrangører, og er gennem mere end 30 år en af de førerende selvstændige nordiske promoters. All Things Live Denmark promoverer årligt mere end 600 shows på tværs af Danmark, Skandinavien og resten af Europa med hovedfokus på koncerter samt national og international comedy.

Følg pressemeddelelser fra All Things Live ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra All Things Live ApS

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye