Comwell A/S

Comwell videregiver driften af svenske Varbergs Kusthotell

Del

I knap 30 år har Comwell Hotels drevet Varbergs Kusthotell i Sverige. Ved kontraktens udløb i indeværende år overlader Comwell driften til ny operatør.

PR-FOTO: Comwell Hotels, Varbergs Kusthotell
PR-FOTO: Comwell Hotels, Varbergs Kusthotell

Den danskejede hotelkæde Comwell Hotels har været repræsenteret i den svenske kystby Varberg siden 1996, men overdrager nu driften af hotelejendommen til nye hænder med udgangen af 2024.

”Vi har været utrolig glade for at drive hotel og spa i Varberg. Hotellet ligger i fantastiske omgivelser lige ud til den klippebeklædte kyst, og det er selvfølgelig altid med vemod, når sådan et kapitel slutter. Men af strategiske årsager ønsker vi nu at overlade driften til anden side,” fortæller Peter Schelde, koncernchef i Comwell Hotels, som også sender en tak til medarbejderne:

”Vi vil gerne takke vores medarbejdere for en fantastisk arbejdsindsats gennem små 30 år på hotellet og samtidig ønske både samarbejdspartnere og medarbejdere al held og lykke fremover.”

Forventer uændret hoteldrift

I øjeblikket afsøger hotelbygningens administrator, Ejendomsinvest, markedet for ny hoteloperatør.

”Først og fremmest ønsker vi at takke Comwell for mange års godt og udbytterigt samarbejde. Lige nu er vi i markedet efter den rette operatør, der kan overtage driften fra Comwell. Vi forudser en nem og ukompliceret overdragelse, og at hoteldriften fortsætter uændret efter operatørskiftet,” lyder det fra Allan Jacobsen, administrerende direktør i Ejendomsinvest.

Comwell forventer, at hotellets nye driftoperatør overtager alle eksisterende bookinger på overnatninger, møder og konferencer til efter den 1. jan 2025.

Nøgleord

Kontakter

Om Comwell

Comwell er en danskejet og landsdækkende hotelkæde med hoteller i hele Danmark, et i Sverige samt ODEON i Odense og Centralværkstedet og Smedien i Aarhus. I mere end 50 år har Comwell drevet specialiserede møde- og konferencehoteller og har gennem årene høstet flere priser for deres møde-, service- og madkoncept.

Comwell var de første til at introducere danskerne for den moderne mødepakke tilbage i 1969. I dag er det stadig Comwells kerneforretning, og den professionelle rådgivning, indsigt, læringsværktøjer og sparring varetages af hotelkædens specialuddannede MeetingDesignere. I dag servicerer Comwell ikke kun traditionelle møder men også uddannelses- og kursusforløb, workshops, jobsamtaler, bestyrelsesmøder, udstillinger og events.

Comwell råder over knap 3.000 værelser og 450 møde- og konferencelokaler.

Følg pressemeddelelser fra Comwell A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Comwell A/S

Årsresultat: Comwell Hotels satte omsætningsrekord i 20232.5.2024 09:30:00 CEST | Pressemeddelelse

Comwell har i dag offentliggjort årsrapport og ESG-rapportering. Den danskejede hotelkæde Comwell Hotels har i dag offentliggjort ESG-rapportering og årsresultat for 2023. Med en omsætning på 1.290,6 mio. kr. kan kæden skrive det ind i historien som den højeste nogensinde. Som del af årsrapporten udgiver Comwell også rapport på 2023’s ESG-mål og -aktiviteter, som afspejler et stort fokus på rejsen mod en mere bæredygtig hoteldrift på tværs af alle hoteller.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye