All Things Live ApS

MARO: En af Portugals fineste nye musikeksporter kommer til Danmark!

Del

Hun bliver hypet af megastjerner som Billie Eilish og har været på verdensturné med Jacob Collier – til september indtager den portugisiske singer-songwriter MARO Store VEGA med sin største headlinerkoncert i Danmark.

MARO
MARO Foto: PR

MARO er både multiinstrumentalist, sanger, sangskriver og producer, og selvom hun oprindeligt er fra Lissabon, er hun dimittend fra Berklee College of Music (Boston) i 2017. Den portugisiske kunstner debuterede først officielt som artist i 2018, efter at have udgivet fem album og en EP.

I 2019 var hun med Jacob Collier på hans DJESSE World Tour som en del af hans band, og har i de efterfølgende år åbnet for stjerner som Jessie J, Charlotte Cardin og ¿Téo?, og udsolgt egne koncerter i både Portugal, Spanien, Mexico og USA.

I 2020 kom projektet ”ITSAME, MARO!” nemlig til verden - et projekt dedikeret til at samarbejde på tværs af lange distancer. Serien består af 100 episoder og samarbejder med prominente artister fra alverdens genrer, heriblandt Eric Clapton, Lennon Stella, The Paper Kites, Pablo Alborán, Lizzy McAlpine, Madison Cunningham, ANAVITÓRIA, Ivan Lins, Vitor Kley, Sílvia Pérez Cruz, Maria Gadú, Mayra Andrade, Rui Veloso, og Lionel Loueke.

Nogle genkender muligvis også MARO fra Eurovision, hvor hun i 2022 repræsenterede Portugal med nummeret ”saudade, saudade” og kom i top-10. Hun udgav samme år albummet can you see me?, hvor hun sonisk udforskede bredere end nogensinde før i alt fra pop, trap, world og folk. På albummet finder man nummeret ”we’ve been loving in silence”, der er blevet fremhævet af Billie Eilish som et af hendes personlige favoritnumre.

MAROs seneste album hortelã (2023) bringer intime og mere nedbarberede versioner af hendes seneste sange til live med en mere folket og akustisk lyd. I 2024 er hun klar til at begive sig ud på Europas livescener med netop dette set up, hvor det bliver til hele to koncerter i Danmark. Hendes koncert i Brorsons Kirke er for længst udsolgt, og i dag tilføjes således hendes største headliner koncert i Danmark til dato i Store VEGA 12. september.

MARO – THE TRIO TOUR 2024
12. SEPTEMBER – STORE VEGA, KØBENHAVN
BILLETSALGET STARTER: 15. MARTS KL. 11
BILLETPRIS: 260,- PLUS GEBYR
BILLETSALG VIA: ALLTHINGSLIVE.DK / TICKETMASTER.DK / VEGA.DK

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Links

Om All Things Live

All Things Live Denmark er tidligere ICO Concerts, som er en af Nordens største og ældste koncertarrangører, og er gennem mere end 30 år en af de førerende selvstændige nordiske promoters. All Things Live Denmark promoverer årligt mere end 600 shows på tværs af Danmark, Skandinavien og resten af Europa med hovedfokus på koncerter samt national og international comedy.

Følg pressemeddelelser fra All Things Live ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra All Things Live ApS

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye