Restaurant Flammen

Flammen i Randers har årets bedste restaurantchef

Del

Den 3. marts 2024 var mere end 500 kollegaer hos Restaurant Flammen samlet i Messe C i Fredericia til årets store fest, der bl.a. bød på storslået underholdning, masser af fællesskab og det store awardshow, hvor Lærke Uhd fra Restaurant Flammen i Randers løb med sejren som årets restaurantchef.

Lærke Uhd modtager prisen som årets restaurentchef
Lærke Uhd modtager prisen som årets restaurentchef

Igen i år inviterede den familieejede Restaurant Flammen, der i år har 15-års jubilæum, alle deres kollegaer fra 17 restauranter i hele Danmark til et brag af en fest – denne gang blev det afholdt i Messe C i Fredericia.

Festen bestod af god mad bestående af flere forskellige retter, storslået underholdning – og så det helt store awardshow, der blev styret af journalist, radio- og tv-vært, Anders Breinholt. Her hyldede Flammen bl.a. årets restaurant, årets kollega, årets restaurantchef og mange, mange flere. I alt kom mere end 150 ansatte op på den store scene og modtog en flot anerkendelse for deres prisværdige Flammen-indsats.

En meget prestigefyldt pris til awardshowet er prisen som årets restaurantchef. ”Denne pris er udelukkende baseret på stemmer fra ens kollegaer fra hele Danmark. Det er derfor et meget stort skulderklap fra ens medarbejdere, kollegaer og ledelsen”, fortæller administrerende direktør i Flammen, Piet Klein, og tilføjer:

”Der er ingen tvivl om, at Lærke virkelig er en meget vellidt Flammen-medarbejder med de helt rette værdier, som hun hver dag sætter i spil blandt os alle – hun spiller os alle bedre, arbejder målrettet og favner bredt – alt sammen med et stort smil og prisværdigt gåpåmod” afslutter Piet Klein stolt af sin Flammen-kollega.

Lærke Uhd har været ansat ved Flammen siden 2021, og drevet restauranten i Randers i næsten 2 år.

”Jeg er virkelig enormt beæret over prisen. Det er en pris, der anerkender mig som chef og kollega – det betyder utrolig meget for mig, at så mange har stemt på mig, det gør jo blot, at jeg bliver endnu mere stolt af det, jeg brænder for hver eneste dag her i restauranten, hvor alle, gæster som ansatte, skal mødes med smil, imødekommenhed og kvalitet – hver eneste dag.”

Kontakter

Billeder

Følg pressemeddelelser fra Restaurant Flammen

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Restaurant Flammen

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye