Restaurant Flammen

Flammen i Esbjerg løb med sejren til det store awardshow

Del

Den 3. marts 2024 var mere end 500 kollager hos Restaurant Flammen samlet i Messe C i Fredericia til årets store fest, der bl.a. bød på storslået underholdning, masser af fællesskab og det store awardshow, hvor Restaurant Flammen i Esbjerg, der holder til i Broen Shopping, løb med sejren som årets restaurant.

Personalet fra Flammen i Esbjerg modtager prisen som årets restaurant
Personalet fra Flammen i Esbjerg modtager prisen som årets restaurant

Igen i år inviterede den familieejede Restaurant Flammen, der i år har 15-års jubilæum, alle deres kollegaer fra 17 restauranter i hele Danmark til et brag af en fest – denne gang blev det afholdt i Messe C i Fredericia.

Festen bestod af lækker spise, storslået underholdning – og så det helt store awardshow, der blev styret af journalist, radio- og tv-vært, Anders Breinholt. Her hyldede Flammen bl.a. årets restaurant, årets kollega, årets restaurantchef og mange, mange flere. I alt kom mere end 150 kollegaer op på den store scene og modtog en flot anerkendelse for deres prisværdige Flammen-indsats.

Den helt store pris til awardshowet er dog prisen for Årets Restaurant. ”Denne pris går til en restaurant, der har en sublim gæstetilfredshed, ekstraordinær høj medarbejdertilfredshed og derudover går helt i top på samtlige, interne målsætninger”, fortæller administrerende direktør i Flammen, Piet Klein, og fortsætter:

”Og her må vi bare sige, at Restauranten i Esbjerg, ledet under Restaurantchef Annika Birkegren, i år løb med en flot og absolut velfortjent sejr.”  

Stolt og glad restaurantchef

Annika, der netop har haft 10-års jubilæum ved Flammen, har drevet restauranten i Broen Shopping siden 2018, og er meget beæret og stolt af prisen:

”Det er virkelig en stor anerkendelse at få – både for mig men i særdeleshed også for mit dygtige og dedikerede personale. Jeg ved, at alle vores restauranter gør et stort stykke arbejde i at sikre en god gæsteoplevelse hver dag, så det er et hårdt felt, vi i Esbjerg har været oppe i mod – derfor er det da ekstraordinært dejligt for os alle her i Esbjerg-restauranten at modtage prisen,” fortæller en glad og stolt restaurantchef”.

Kontakter

Billeder

Følg pressemeddelelser fra Restaurant Flammen

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Restaurant Flammen

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye