Verdo Holding A/S

Nu bliver de første huse i Harridslev forsynet med fjernvarme

Del

I Harridslev er udrulningen af fjernvarme for alvor i gang, og snart kan endnu flere borgere i byen se frem til at udskifte olie- eller gasfyret.

Fjernvarmerørene er på vej i jorden i Harridslev.
Fjernvarmerørene er på vej i jorden i Harridslev.

16 nye rækkehuse på Tingager er som de første blevet tilsluttet fjernvarme fra energikoncernen Verdo, og det glæder fjernvarmechefen, Karsten Randrup.

”Projektet er kommet godt fra start, og det er jeg utrolig glad for. Mange borgere i byen har i løbet af de seneste år tilkendegivet deres interesse i fjernvarme, så vi har løbet stærkt for at få projektet i gang.”

Allerede i april tager energikoncernen Verdo de næste spadestik i Harridslev. De næste i rækken, der kan se frem til at nyde fjernvarmens mange fordele bliver husene på Bassager, Purager, Sagavej, husene på den sydlige del af Vangvejen, byens skole og hal.

For at fremskynde udrulningen af fjernvarme bliver ejendommene i Harridslev i første omgang forsynet med en midlertidig forsyning, indtil den endelige transmissionsledning, der skal forsyne hele Harridslev, er etableret. Verdo forventer, at den endelige transmissionsledning er færdigetableret ved årsskiftet 2024/25.

Foreløbigt har 330 ud af 534 ejendomme i Harridslev tilkendegivet deres interesse i fjernvarme, og Verdo forventer at være færdige med udrulningen af fjernvarme i Harridslev i starten af 2027. 

Lige nu er Verdo også i gang med at udvide fjernvarmen til områderne Over Hornbæk, Neder Hornbæk, Romalt og Stevnstrup.

Kontakter

Billeder

Fjernvarmerørene er på vej i jorden i Harridslev.
Fjernvarmerørene er på vej i jorden i Harridslev.
Download

Om Verdo Holding

Energikoncernen Verdo har hovedsæde i Randers og forsyner mere end 100.000 kunder med el, vand og/eller varme. I koncernen indgår desuden en række kommercielle forretninger.

Verdo er en formålsdrevet virksomhed, som i 2021 blev omdannet til et andelsselskab. Missionen er at drive og udvikle bæredygtig kritisk infrastruktur til gavn for kunder og fremtidens samfund.

Følg pressemeddelelser fra Verdo Holding A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Verdo Holding A/S

Verdo udvider bestyrelsen: Bjarne Munk Jensen og Helle Damm-Henrichsen træder ind8.5.2024 20:40:58 CEST | Pressemeddelelse

To eksterne medlemmer blev onsdag aften valgt ind i Verdo’s bestyrelse. Det drejer sig om henholdsvis Bjarne Munk Jensen, adm. direktør i Kredsløb, og Helle Damm-Henrichsen, adm. direktør i DIN Forsyning. Som eksterne bestyrelsesmedlemmer skal de nu være med til at styrke det faglige grundlag for de store beslutninger, der venter forude, når fremtidens energi skal gøres til virkelighed.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye