Tønder Kommune

Gøgl- og Musikfestivals 30 års jubilæum står for døren

Del

Traditionen tro er der fest, farver og musik, når Voksen Socialområdet lægger hus til den årlige Gøgl- og Musikfestival.

Voksen Socialområdet arrangerer for 30. gang Gøgl- og Musikfestival for fysisk og psykiske handicappede.

Arrangementet finder sted onsdag d. 29. maj 2024 på Løgumgårds område fra kl. 10.00 til 17.00.

I år vil der være en meget bred vifte af kunstnere. Blandt andet kan nævnes Kandis, Zididada, OS3, Shu-bi-dua 2.0, Italiobrothers, Vongshøj bandet og Cathrine Lervig.

Hele arrangementet starter med Handicap Løgumgårds eget brugerband Vongshøj, hvorefter fagchef for Voksen Socialområdet Ole Elbæk holder åbningstale. Resten af dagen vil der være optræden på de forskellige scener og rundt om på området.

Der er opstillet boder med mad, is, øl og vand, lagkager, kaffe og kager m.m.

Derudover vil der også være mulighed for at prøve gokarts, som er specielt bygget til handicappede. Eller tage en tur i hestevogn i dagens anledning.

Entre for hele dagen koster 295 kroner, og indgangsbilletter kan bestilles hos Fællesadministrationen Voksen Socialområdet på telefon 74 92 89 30 eller mail posfvos@toender.dk eller købes ved indgangen på dagen. Der er mulighed for at få en gratis ledsager med pr. billet.

Til festivalen er der sendt indbydelser ud til botilbud og bofællesskaber i og udenfor Tønder Kommune.

Bag arrangementet står en gruppe medarbejdere fra Voksen Socialområdet, samt en masse frivillige

Kontakter

Følg pressemeddelelser fra Tønder Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Tønder Kommune

Tilflyttere bydes velkommen af lokale ildsjæle21.5.2024 11:27:22 CEST | Pressemeddelelse

Søndag den 2. juni holder Tønder Kommune den årlige tilflytterbrunch, hvor borgere der er flyttet til Kommunen det seneste år bydes velkommen til. Tema for årets tilflytterbrunch er ”Mød din Kommune”, hvor foreninger, kulturskole, jobcenter, sprogskole, sozialdienst, skoleforvaltning, tilflytterservice og kommunens lokalråd deler viden med tilflytterne, så de kan blive klogere på de tilbud og muligheder, der findes i kommunen.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye