Autoparts24 ApS

Autoparts24 leverer hidtil stærkeste regnskab

Del

Autoparts24 har netop kunnet fremlægge sit hidtil stærkeste regnskab. Det kommer efter et øget salg på flere markeder og som et resultat af flere års fokuseret indsats på at udvide og udvikle samarbejdet med autoophuggere både i Danmark og i udlandet. 

For tredje år i træk har Autoparts24 præsenteret et regnskab, der viser vækst i både omsætning og overskud. 

Det positive resultat skyldes både et øget fokus på at forbedre og udvikle samarbejdet med autoophuggere i flere lande samt en øget efterspørgsel fra de nordeuropæiske markeder, hvor Autoparts24 de seneste år har haft et stort fokus på at blive blandt de absolut førende. 

En udvikling der desuden førte til, at Autoparts24 i 2023 for første gang rundede fem millioner dele til salg online. 

Jeg er meget stolt af det resultat, vi har formået at levere. Især fordi det kommer efter en målrettet indsats for at blive mere synlige på nogle af vores store vækstmarkeder som Polen, Belgien og Tyskland. Samtidig har vi været dygtige til at forbedre og udbygge vores samarbejde med leverandører i en række lande, siger Troels Meier, der er direktør i Autoparts24.

Positive forventninger for 2024

Selvom der hersker usikkerhed om den globale økonomi og renteudviklingen, så forventer Troels Meier, at den positive udvikling vil fortsætte i 2024 for Autoparts24. 

En udvikling han især forventer vil være drevet af et øget fokus på den grønne omstilling over det meste af Europa samt en øget prisbevidsthed hos forbrugerne. 

- Der er ingen tvivl om, at vi vil fortsætte med at udvikle både vores synlighed og vores samarbejde med vores leverandører, og samtidig er det min forventning, at det øgede fokus i Europa på genbrug og de økonomiske fordele, det har for forbrugerne, vil være en drivkraft i forhold til at øge både vores salg og omsætning, siger Troels Meier. 

Om Autoparts24

Autoparts24 er dansk og en af Europas største onlinemarkedspladser for salg af brugte originale reservedele. Over 100 udvalgte autoophuggere over hele Europa sørger for, at vi altid har mere end fire millioner unikke reservedele på lager, der bliver leveret til private og professionelle på få dage. Til glæde for miljøet og økonomien.

Følg pressemeddelelser fra Autoparts24 ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Autoparts24 ApS

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye