Billund Kommune

Tilmeld dig byudviklingsmessen og bliv klogere på, hvad der sker i Billund

Del

Hvilke projekter er allerede gennemført i Billund, og hvad venter forude? Få svarene den 30. april 2024 kl. 16.00-19.30, hvor Billund Kommune og en række samarbejdspartnere inviterer til en byudviklingsmesse i Billund. Messen fungerer som et åbent hus, så du møder bare op, når det passer dig, men husk at tilmelde dig. Og tag gerne dine børn med, da der vil være underholdning i børnehøjde.

Billund Kommune og en række samarbejdspartnere inviterer til en byudviklingsmesse i Billund den 30. april 2024 kl. 16.00-19.30.
Billund Kommune og en række samarbejdspartnere inviterer til en byudviklingsmesse i Billund den 30. april 2024 kl. 16.00-19.30.

Billund er i rivende udvikling. Siden vedtagelsen af byvisionen er mange byggeprojekter skudt op, og endnu flere er på vej​.

Byvisionen sætter en fælles retning for udviklingen af Billund som stærk by, og samarbejdet mellem Billund Kommune, byens forskellige aktører og bygherrer gør visionen til virkelighed​. Takket være vores dynamiske erhvervsliv fortsætter Billunds udvikling i et tempo, som de færreste kan følge. Jeg glæder mig derfor til, at vi åbner dørene til messen og sammen sætter fokus på, hvad der allerede er sket i Billund, og hvad der venter forude,” siger Stephanie Storbank, borgmester i Billund Kommune.

Aftenen byder på korte oplæg om udvalgte projekter suppleret med messestande, hvor der vil være mulighed for at stille spørgsmål til de deltagende aktører og bygherrer.

Formanden for Billund Kommunes Teknik-, Plan- og Kulturudvalg ser meget frem til byudviklingsmessen.

Billund Kommune er hjemsted for Børnenes Hovedstad. Nye virksomheder kommer til, og vores dynamiske erhvervsliv skaber sammen med de mange turistattraktioner en spændende by med mange muligheder. Jeg glæder mig til messen, hvor vi sammen med de mange aktører stiller skarpt på de igangværende projekter, der gør Billund til et godt sted at bo og arbejde,” udtaler udvalgsformand Simon Nicolajsen Jørgensen.

Hvor og hvornår?

Messen afholdes som et åbent hus den 30. april kl. 16.00-19.30 hos CoC Playful Minds, Kløvermarken 35, 7190 Billund med følgende program:

  • 16.00: Velkommen v. Borgmester Stephanie Storbank
  • 16.20: Rammesætning af aftenen v. Billund Kommune
  • 16.30: Messen åbner
  • 17.00: Oplæg: Helhedsplan for Travbyen v. KIRKBI, Lufthavnens vækstplan v. Billund Airport, Børnenes Hovedstad v. CoC Playful Minds
  • 17.30: Messe
  • 19.15: Tak for i aften v. Borgmester
  • 19.30: Messen lukker

Messen er åben fra 16.00-19.30.

Messen fungerer som et åbent hus, så du møder bare op, når det passer dig. Samtidig vil der være underholdning i børnehøjde, og der serveres kaffe og kage, ligesom der er mulighed for at købe aftensmad ved de udendørs foodtrucks.

Tilmelding er påkrævet
Af hensyn til forplejning er tilmelding nødvendig på www.billund.dk/messe senest fredag den 26. april.

Kontakter

Følg pressemeddelelser fra Billund Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Billund Kommune

Frivillige kræfter skaber uforglemmelige oplevelser for børn fra hele landet16.5.2024 07:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Skole OL-finalen nærmer sig med hastige skridt, og der er ingen DIF Skole OL uden de frivillige. Over 450 frivillige fra Billund Kommune er klar til yde en kæmpe indsats - nogle for første gang, mens andre har været med i flere år. To af dem er Elsebeth Bloch, der er med som frivillig for tredje gang, og Cecillie Jutta, der er med som frivillig for første gang. De glæder sig til at gøre en forskel til dette års Skole OL-finale.

SAGRO samt Billund og Vejen Kommuner samarbejder om stort græsningsprojekt3.5.2024 07:00:00 CEST | Pressemeddelelse

I området omkring Holme Å er en række planter og insekter fra Den Danske Rødliste i fare for at forsvinde. SAGRO, Billund og Vejen Kommuner har derfor sammen med de lokale lodsejere igangsat et afgræsningsprojekt, som skal holde ådalen lysåben for at sikre den bedst mulige biodiversitet. Målet er, at i alt 190 hektar naturarealer bliver omdannet til et mekka for biodiversitet.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye