Mentech A/S

Nærmere end nogensinde: IT-virksomhed åbner drop-in lokationer i Danmark

Del

Mentech Danmark har iværksat et helt nyt og banebrydende koncept. De kalder det Mentech franchise og drop-in spot. Disse vil kunne findes 5 steder i Danmark og er i første omgang et samarbejde med Panasonic Center i Danmark. Det betyder, at der nu er endnu flere muligheder for at få elektroniske enheder repareret, og det er blevet nemmere end nogensinde.

IT-virksomhed åbner drop-in lokationer i Danmark
IT-virksomhed åbner drop-in lokationer i Danmark

Banebrydende drop-in service

Mentech har lanceret et helt nyt koncept, hvor de gør det nemmere for deres mange kunder og fremtidige kunder at få deres elektroniske enheder repareret. Dette har de gjort ved først at indgå et samarbejde med Panasonic Center om at åbne drop-in lokationer, som Mentech kalder Mentech Franchise.

Det betyder, at det nu er muligt at gå ind i et Panasonic Center i Danmark for at aflevere og modtage sin enhed, og de starter med at samarbejde 5 Panasonic Center. Mentechs kunder opretter en sag hjemmefra og kan derefter tage ned til et Panasonic Center, hvor de indleverer deres enheder. Panasonic Center sørger derefter for at sende dem til den nærmeste Mentech lokation. Når kunden skal hente deres reparerede enhed, tager de ned til Panasonic Center igen.

Reparationer gjort mere tilgængelige

Mentech mener, at det skal være nemmere og mere tilgængeligt at få elektroniske enheder repareret på en god og ansvarlig måde. Derfor har de lanceret dette nye koncept, som gør det nemmere og mindre besværligt at få reparationer udført. Der vil være flere lokationer rundt omkring i Danmark. Mentechs mission er at nå ud til flere i befolkningen. Kunderne kan aflevere alt fra smartphones til robotstøvsugere.

Panasonic Center

Panasonic Centerforeningen er en sammenslutning af radio-/tv-specialister, som har specialiseret sig i salg og rådgivning af Panasonics omfattende produktprogram. Centerforeningen har eksisteret siden 1986.

I disse butikker kan kunder ifølge Panasonic Center finde meget kvalificeret rådgivning om produktområder som TV, Hi-Fi, elektronik og meget andet.

Mentech Danmark har indgået samarbejde med 5 Panasonic Center i Danmark. Mentech Danmark er glade for at have indledt det nye samarbejde med Panasonic Centers. De mener selv, at de deler mange af de samme værdier. Mentech Danmark udtaler:

"Vi er utroligt glade for det nye og spændende samarbejde. Vi ser frem til at gøre det endnu lettere at reparere sine elektroniske enheder."

Mentech

Siden 2009 har Mentech, en grøn IT-virksomhed, fokuseret på at forlænge levetiden af elektronik ved at udføre autoriserede reparationer på forbrugerelektronik. Med over 15 års erfaring og autorisationer fra verdens førende IT-giganter har virksomheden som sin store mission et ønske om at bidrage til at reducere den store mængde elektronikaffald og derved skabe en grønnere verden.

Mentech og Panasonic Center ser begge frem til dette helt unikke samarbejde, som markerer starten på noget stort.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

IT-virksomhed åbner drop-in lokationer i Danmark
IT-virksomhed åbner drop-in lokationer i Danmark
Download
Mentech at Boersen Baerdygtige Summit
Mentech at Boersen Baerdygtige Summit
Download
Mentech Glostrup facade
Mentech Glostrup facade 3
Download

Links

Mentech – et af Nordens største autoriserede IT-værksteder

Vi er i Danmark, Sverige og Norge. Vi praktiserer en cirkulær økonomi, hvor vi genanvender i stedet for at producere. Det gør vi for klodens og fremtiden bedste. Vi yder autoriserede reparationer for flere af verdenens førende elektronik brands. Hos Mentech har vi én mission: At give kunderne den absolut bedste kundeservice overhovedet.

I et partnerskab med Mentech får jeres virksomhed fri adgang til vores selvspecieludviklede Partner Portal med et bredt sortiment af services. Her bevarer I overblikket af sager, og kan se status på håndteringen af alle jeres reparationssager. Supplerende er Mentechs egne digitale platforme som ’Min Side’ og ’Digitale Services’, der har til formål altid at holde dig informeret om din sag. Du skal have den bedste serviceoplevelse, når det handler om din elektronik. Fra start til slut.

Vi sparer og bevarer jordens ressourcer samtidigt med at vi sikrer kompromisløs produktkvalitet.

Mentech samarbejder, og er autoriserede serviceudbydere for: Apple, Samsung, Huawei, Motorola, Acer, og Lenovo Think serien.

Andre sprog

Følg pressemeddelelser fra Mentech A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Mentech A/S

Mentech blir auktoriserad Gorenje Group Nordic A/S-partner7.3.2024 12:00:00 CET | Pressemeddelelse

Mentech och Gorenje Group Nordic A/S, med varumärken som ASKO, Gorenje och Hisense, har påbörjat ett enormt och exklusivt samarbete. Gorenje Group Nordic A/S, känt för att tillverka högkvalitativa hushållsapparater med lättförståelig teknologi, har valt Mentech, som har många auktoriserade servicecenter, att reparera deras produkter. Mentech och Gorenje Group Nordic A/S ser båda fram emot detta nya samarbete med stor entusiasm.

Mentech blir autorisert Gorenje Group Nordic A/S-partner7.3.2024 12:00:00 CET | pressemelding

Mentech og Gorenje Group Nordic A/S, med merker som ASKO, Gorenje og Hisense, har startet et stort og eksklusivt samarbeid. Gorenje Group Nordic A/S, kjent for å lage høykvalitets husholdningsapparater med lettforståelig teknologi, har valgt Mentech, som har mange autoriserte serviceverksteder, til å reparere deres produkter. Mentech og Gorenje Group Nordic A/S ser begge frem til dette nye samarbeidet med stor entusiasme.

Mentech bliver autoriseret Gorenje Group Nordic A/S partner7.3.2024 12:00:00 CET | Pressemeddelelse

Mentech og Gorenje Group Nordic A/S, med brands som ASKO, Gorenje og Hisense, har startet et kæmpestort og eksklusivt samarbejde. Gorenje Group Nordic A/S, kendt for at lave topkvalitets husholdningsapparater med letforståelig teknologi, har valgt Mentech som har mange autoriserede serviceværksteder, må reparere deres produkter. Mentech og Gorenje Group Nordic A/S ser begge frem til dette nye samarbejde med en kæmpe entusiasme.

Mentech och Rejoose ingår stort strategiskt samarbete9.2.2024 11:58:00 CET | Pressemeddelelse

Mentech AB ingår ett omfattande strategiskt samarbete med Rejoose, kända för sina validerade och trovärdiga CO2-beräkningar. Rejoose leder även kampen mot greenwashing. Detta nya partnerskap symboliserar ett hållbart initiativ mellan två företag som delar visionen om att göra det enklare än någonsin för företag och privatpersoner att hantera företags CO2-utsläpp och hur mycket de sparar genom att reparera sina elektroniska enheter hos en auktoriserad serviceverkstad som Mentech.

Mentech og Rejoose inngår stort strategisk samarbeid9.2.2024 11:58:00 CET | pressemelding

Mentech A/S inngår et omfattende strategisk samarbeid med Rejoose, kjent for deres validerte og troverdige CO2-beregninger. Rejoose står også i spissen for å bekjempe grønnvasking. Dette nye partnerskapet symboliserer et bærekraftig tiltak mellom to selskaper som deler visjonen om å gjøre det enklere enn noensinne for bedrifter og enkeltpersoner å få kontroll på bedrifters CO2-forbruk og på hvor mye de sparer ved å få sine elektroniske enheter reparert hos et autorisert serviceverksted som Mentech.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye