Mentech A/S

Mentech bliver autoriseret Gorenje Group Nordic A/S partner

Del

Mentech og Gorenje Group Nordic A/S, med brands som ASKO, Gorenje og Hisense, har startet et kæmpestort og eksklusivt samarbejde. Gorenje Group Nordic A/S, kendt for at lave topkvalitets husholdningsapparater med letforståelig teknologi, har valgt Mentech som har mange autoriserede serviceværksteder, må reparere deres produkter. Mentech og Gorenje Group Nordic A/S ser begge frem til dette nye samarbejde med en kæmpe entusiasme.

Mentech bliver autoriseret Gorenje Group Nordic A/S partner
Mentech bliver autoriseret Gorenje Group Nordic A/S partner

Unikt partnerskab – enestående i Danmark

Gorenje Group Nordic A/S har valgt Mentech som deres partner til at tage hånd om reparationer direkte hos kunderne for alle deres produkter. Dette partnerskab er noget helt specielt, og både Mentech og Gorenje Group Nordic A/S er utroligt glade og spændte for de nye muligheder, det bringer med sig. Gorenje Group Nordic A/S har lagt deres tillid i hænderne på Mentech, primært fordi de er imponerede over Mentech innovative tilgang og deres skræddersyede systemer. Den høje kundetilfredshed har også spillet en afgørende rolle i at realisere dette samarbejde.

Takket være denne nye aftale kan Mentech nu tilbyde direkte hjælp til alle deres kunder, når deres Gorenje-produkter trænger til en kærlig hånd. Mentechs dygtige teknikere kommer ud til kunderne i specialindrettede biler for at udføre reparationer lige hvor det passer kunden.

Gorenje Group Nordic – designdrevne innovatører

Gorenje Group Nordic A/S markedsfører fire forskellige brands i de nordiske lande: Gorenje, Hisense, UPO og deres Premium brand ASKO. Fra deres nordiske hovedsæde i Glostrup, dækker de salget til de nordiske markeder. Koncernen har produktion i hele Europa samt udviklingscentre i Sverige, Holland, Tjekkiet og Slovenien, så de er i sandhed internationale.

Siden 2018 har Gorenje været en del af Hisense-koncernen, som er en af verdens førende producenter af elektronik og hvidevarer med 100.000 ansatte på verdensplan og en omsætning på over 25 milliarder EUR.

Mentech

Siden 2009 har Mentech været kendt for deres exceptionelle kundeservice, innovative løsninger og deres engagement i at forlænge levetiden for elektroniske apparater. Med autoriserede værksteder fordelt over Danmark, Norge og Sverige, står Mentech klar til at gøre en forskel.

Mod en lysere og mere bæredygtig fremtid

Mentech og Gorenje Group Nordic A/S er spændte på at udforske dette nye samarbejde. Fra Mentechs side lyder det:
 
'Vi er utroligt stolte og glade for dette samarbejde. Vi ser frem til at glæde endnu flere kunder sammen med Gorenje Group Nordic A/S. En stor tak til Gorenje Group Nordic A/S for deres store tillid.'

Dette partnerskab markerer et vigtigt skridt mod en grønnere og mere bæredygtig fremtid. Mentech er taknemmelige for denne mulighed og ser lyst på de kommende udfordringer og muligheder, dette samarbejde vil bringe.

Brian Asmussen CCO Gorenje Group Nordic udtaler:

” Vi har et ønske om at bringe Customer Care og vores brands op på next level, produkterne bliver mere integreret i vores husholdning hvilket betyder at hvidevarer er en del af hjemmets elektroniske univers, dette stiller naturligvis andre krav til vores service partnere og egne teknikere, og netop Mentech har erfaringen fra alle føromtalte produkt grupper og ser ligesom Gorenje Group Nordic at denne udvikling er et must for at tilbyde den bedste service til vores kunder.

Vi har en fælles og holistisk forståelse omkring kundetilfredshed, hurtig og professionel håndtering af serviceopgaver, og vi ser frem til at udvikle vores samarbejde de kommende år. ”

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Mentech bliver autoriseret Gorenje Group Nordic A/S partner
Mentech bliver autoriseret Gorenje Group Nordic A/S partner
Download
Mentech deltog ved Børsens Bæredygtige Summit 2023. Et bjerg af elekronikskrald
Mentech deltog ved Børsens Bæredygtige Summit 2023.
Download
Mentech Glostrup facade
Mentech Glostrup facade 3
Download

Links

Mentech – et af Nordens største autoriserede IT-værksteder

Vi er i Danmark, Sverige og Norge. Vi praktiserer en cirkulær økonomi, hvor vi genanvender i stedet for at producere. Det gør vi for klodens og fremtiden bedste. Vi yder autoriserede reparationer for flere af verdenens førende elektronik brands. Hos Mentech har vi én mission: At give kunderne den absolut bedste kundeservice overhovedet.

I et partnerskab med Mentech får jeres virksomhed fri adgang til vores selvspecieludviklede Partner Portal med et bredt sortiment af services. Her bevarer I overblikket af sager, og kan se status på håndteringen af alle jeres reparationssager. Supplerende er Mentechs egne digitale platforme som ’Min Side’ og ’Digitale Services’, der har til formål altid at holde dig informeret om din sag. Du skal have den bedste serviceoplevelse, når det handler om din elektronik. Fra start til slut.

Vi sparer og bevarer jordens ressourcer samtidigt med at vi sikrer kompromisløs produktkvalitet.

Mentech samarbejder, og er autoriserede serviceudbydere for: Apple, Samsung, Huawei, Motorola, Acer, Asus, Dreame, Ecovacs og Lenovo Think serien.

Andre sprog

Følg pressemeddelelser fra Mentech A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Mentech A/S

Mentech öppnar 146 Drop-in points i samarbete med Kjell & Company i Norden29.5.2024 12:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Mentech har nu ingått ett samarbete med Kjell & Company för att erbjuda en ny banbrytande "Drop-in"-lösning för smidigare reparationer av elektronikprodukter. Detta samarbete syftar till att skapa en verklig win-win-win-lösning för privatkunder, företag och partners i Sverige och Norge. Genom detta avtal kan kunder nu besöka någon av Kjell & Companys många butiker för att lämna in produkter för reparation, som sedan skickas till Mentech för professionell felsökning, reparation och hantering.

Mentech åpner 146 Drop-in punkter i samarbeid med Kjell & Company i Norden29.5.2024 12:00:00 CEST | pressemelding

Mentech har nå inngått et samarbeid med Kjell & Company for å tilby en ny banebrytende "Drop-in"-løsning for smidigere reparasjoner av elektronikkprodukter. Dette samarbeidet har som mål å skape en reell vinn-vinn-vinn-løsning for privatkunder, bedrifter og partnere i Sverige og Norge. Gjennom denne avtalen kan kunder nå besøke en av Kjell & Companys mange butikker for å levere inn produkter for reparasjon, som deretter sendes til Mentech for profesjonell feilsøking, reparasjon og håndtering.

Mentech åbner 146 Drop-in punkter i samarbejde med Kjell & Company i Norden29.5.2024 12:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Mentech har nu indgået et samarbejde med Kjell & Company for at tilbyde en ny banebrydende "Drop-in"-løsning for smidigere reparationer af elektronikprodukter. Dette samarbejde sigter mod at skabe en reel win-win-win-løsning for privatkunder, virksomheder og partnere i Sverige og Norge. Gennem denne aftale kan kunder nu besøge en af Kjell & Companys mange butikker for at aflevere produkter til reparation, som derefter sendes til Mentech for professionel fejlfinding, reparation og håndtering.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye