Installatørgruppen

El Experten ApS er fra i dag en del af InstallatørGruppen

Del

El Experten fra Ikast er den nyeste tilføjelse til InstallatørGruppen, som er en af Danmarks største installationsvirksomheder. El Experten udgør en del af de nu mere end 20 danske installationsvirksomheder indenfor el-, vvs, fiber samt ventilations- og kølesystemer.

Fra venstre mod højre: Jesper Lynge (Områdechef, InstallatørGruppen), Peter Frandsen (Direktør, InstallatørGruppen), Jan Møller (Direktør, El Experten), Kim Merring Andersen (Overmontør/medejer, El Experten), Danni Johansen (Overmontør/medejer, El Experten).
Fra venstre mod højre: Jesper Lynge (Områdechef, InstallatørGruppen), Peter Frandsen (Direktør, InstallatørGruppen), Jan Møller (Direktør, El Experten), Kim Merring Andersen (Overmontør/medejer, El Experten), Danni Johansen (Overmontør/medejer, El Experten).

El Experten er en el-virksomhed med mere end 20 år i branchen. Deres team af certificerede elektrikere er specialiserede i installation af højteknologiske indbrudsalarmer, tilbyder avanceret videoovervågning, udfører brandventilation og brandalarmeringsanlæg, og så leverer de pålidelige, sikre og effektive elektriske løsninger til landbrugssektoren. Med afdelinger i Ikast, Herning og Silkeborg står El Experten stærkt i det midtjyske. De er i alt 39 medarbejdere, og ledelsen består af Jan Møller, Kim Andersen og Danni Johansen.  

El Experten er en førende virksomhed inden for industri, teknologi og energi og fokuserer på innovation, bæredygtighed og samfundsansvar. Deres vision er at drive deres forretning, så den gavner både mennesker og planet.

Jan Møller, Direktør i El Experten: ”Vi er stolte og glade for at indgå i denne gruppe, hvor vi styrker vores eksisterende kompetencer sammen med de andre partnere i InstallatørGruppen. Derudover opnår vi stordriftsfordelene ved at være en del af en større gruppe. Det vil gøre os i stand til at udvikle og tilbyde en bredere vifte af nye og større løsninger og styrke vores konkurrenceevne til glæde for både vores kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere.”

Med El Experten består InstallatørGruppen nu af mere end 20 danske installationsvirksomheder med en samlet omsætning på omkring DKK 2,2 mia. og mere end 1300 medarbejdere.

Peter Frandsen, Direktør i InstallatørGruppen: ”El Experten er en stærk lokal elforretning med særligt fokus på bæredygtighed og innovation, hvilket spiller godt ind i vores værdier og vision. Vi er enormt glade for at få El Experten med som partner i InstallatørGruppen og ser frem til samarbejdet med både ledelsen og medarbejderne.”  

Ligesom de andre virksomheder i InstallatørGruppen fastholder El Experten deres firmanavn, ledelse, medarbejdere, kontor og opretholder dermed deres lokale forankring og tætte kunderelationer.

Kontakter

Om InstallatørGruppen

InstallatørGruppen er etableret i 2023 og består af virksomheder indenfor el-, vvs-, fiber samt ventilations- og kølesystemer. Gruppens mål er at skabe en landsdækkende markedsleder indenfor el, vvs-, ventilations- og kølesystemer baseret på lokal forankring og stærke kunderelationer kombineret med bredt markedskendskab og stordriftsfordele samt systematiske investeringer i bæredygtighed og miljø, arbejdsliv og faglig kvalitet for at professionalisere branchen. InstallatørGruppen ejes af FSN Capital og de enkelte virksomheder.

Følg pressemeddelelser fra Installatørgruppen

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Installatørgruppen

InstallatørGruppen og Bodil Energi indgår partnerskabsaftale om bæredygtig energi7.3.2024 14:30:00 CET | Pressemeddelelse

InstallatørGruppen og Bodil Energi har indgået en partnerskabsaftale som led i deres fælles ambition om at øge farten på den grønne omstilling blandt de danske boligejere. InstallatørGruppen køber samtidigt 10% af aktierne i Bodil Energi og bliver dermed del af ejerkredsen bag virksomheden. Partnerskabet og investeringen markerer et vigtigt skridt for begge virksomheder for at udbrede energirigtige løsninger til de danske boligejere.

Zahle & Co. A/S er i dag en del af MH Elektric A/S6.3.2024 08:27:50 CET | Pressemeddelelse

Zahle & Co. er blevet en del af MH Elektric, som er en del af InstallatørGruppen. Zahle & Co. er et autoriseret el-installationsfirma beliggende i Herlev og Farum, som blev stiftet i 1998 af aut. el-installatør Torben Flagsø. Virksomheden bliver et datterselskab under MH Elektric, som beskæftiger sig med el indenfor service, renovering, nybyg og anlægsopgaver samt områder såsom fiber- og datanetværk, solpaneler, ladestandere, energioptimering og belysning. Torben Flagsø fortsætter med den daglige ledelse i Zahle & Co.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye