Tønder Kommune

Medaljevindere og frivillige ildsjæle søges – hvem skal have et særligt skulderklap?

Del

Kultur- og Fritidsudvalget og FritidsForum søger prismodtagere til årets store prisfest inden for foreningslivet.

Den 28. maj er Kultur- og Fritidsudvalget og FritidsForum traditionen tro vært, når det store frivillige arbejde under FritidsForums område bliver påskønnet, og hold og enkeltpersoner, som har vundet et mesterskab i det forgangne år, bliver hædret.

Kultur- og Fritidsudvalget og FritidsForum efterlyser derfor lige nu indstillinger til både foreningspriser under FritidsForums område – ildsjæle som fortjener et ekstra skulderklap – og indstillinger på hold eller enkeltpersoner, som har vundet et mesterskab.

Forvaltningen har opfordret alle godkendte foreninger under FritidsForum til at indsende indstillinger på kandidater.

Formanden for Kultur- og Fritidsudvalget René Andersen glæder sig til at modtage indstillingerne:

- Vi har så mange folkeoplysende foreninger under FritidsForums område, som året rundt laver rigtig meget frivilligt arbejde, og det er vi stolte af – det er virkelig prisværdigt. Derfor vil vi nu igen hylde dem, og vi håber at modtage rigtig mange indstillinger. De bedste til at komme med forslag er foreningerne selv, så det er nu, man kan indsende indstillinger.

Formanden for FritidsForum Morten Riis udtaler:

- Der er rigtig mange frivillige ude i foreningerne, der har ydet en flot indsats i mange år, men vi vil også gerne have indstillinger til Ungdomsprisen til de unge under 25 år. Der er mange unge personer i vores folkeoplysende foreninger, der hver dag yder en prisværdig indsats og som fortjener påskønnelse.

Fristen for indsendelse er den 2. april 2024.

Sådan indstiller du:

Indstillingsformular til både Foreningspriser og Hædring af mesterskaber findes på Tønder Kommunes hjemmeside www.toender.dk/priser.

Prisuddelingen holdes den 28. maj i Ballum Multihus. Først vil de hold og enkeltpersoner, som det forgangne år har vundet et mesterskab, modtage en velfortjent hæder for deres flotte præstationer. Dernæst rettes fokus mod de mange frivillige ildsjæle, der yder en stor indsats i foreningerne under FritidsForums område.

Fakta:

Foreningspriser – følgende priser uddeles:

2 ungdomspriser

6 leder-, instruktør- og trænerpriser

6 foreningsindsatspriser

Hædring af mesterskaber:

Mesterskabet skal ligge i perioden 1.4.2023 – 31.3.2024.

Personer eller hold under 18 år hædres, hvis man har vundet DM, LM, JM eller et sønderjysk/regionsmesterskab. Det samme gælder, hvis man har vundet guld, sølv eller bronze ved enten OL, VM, EM eller NM.

Personer eller hold over 18 år hædres for samme mesterskaber – bortset fra JM og sønderjysk/regionsmesterskab.

Kontakter

Følg pressemeddelelser fra Tønder Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Tønder Kommune

Fremtidens faglærte fejres i Tønder15.4.2024 09:00:00 CEST | Pressemeddelelse

I en tid, hvor behovet for faglært arbejdskraft stiger, tager Tønder Kommune initiativ til at motivere og hylde unge og voksne, der vælger en erhvervsuddannelse. Med en bekymrende tendens i faldende tilslutning til erhvervsuddannelserne i 2022 og 2023, har kommunalbestyrelsen svaret igen med en handleplan fyldt med tiltag for at vende udviklingen. Et af disse initiativer er "Fest for Fremtidens Faglærte", et arrangement designet til at sætte spot på erhvervsuddannelsernes vigtighed og de individer, der bidrager til faglært arbejdes fremtid. Med fokus på faglighed "Fest for Fremtidens Faglærte" afholdes den 14. maj 2024 på ECCO Conference Centre i Tønder og det bliver en aften med fokus på faglig stolthed, gennem musik, underholdning og en helt særlig prisuddeling. Og der er noget at fejre: Tønder Kommunes handleplan, der blandt andet inkluderer brobygning, styrket vejledning, ekstra praktik, og virksomhedsbesøg, har båret frugt. Måltallet for 2024 er allerede nået og 30 % af de unge væ

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye