Boligkontoret DanmarkBoligkontoret Danmark

Presseinvitation: Første spadestik for 110 almene boliger i Schillers Parken

Del

Mandag den 18. marts kl. 13 går byggeriet af 110 almene boliger i Schillers Parken i Nykøbing F. officielt i gang, når spaden sættes i jorden til første spadestik.

Mandag den 18. marts tages første spadestik til de 110 almene boliger i Nykøbing F.  Illustration: Sweco
Mandag den 18. marts tages første spadestik til de 110 almene boliger i Nykøbing F. Illustration: Sweco

Både borgmester i Guldborgsund Kommune Simon Hansen, direktør i Fjordparken Anita Ulrik Sørensen, formand for Boligselskabet Fjordparken Jimmy Frisenberg, beboere og samarbejdspartnere vil være tilstede. 

”Spadestikket markerer en meget konkret milepæl i projektet. Når der opføres almene boliger er der en række procedure og godkendelsesprocesser, man skal igennem. De er klaret nu, og vi er mere end klar til, at der kan komme gang i byggeriet,” siger Anita Ulrik Sørensen, direktør i Fjordparken.

De 110 boliger kommer til at bestå af rækkehuse i to og tre plan og tre boligblokke på tre en halv etage med lejligheder. På etageblokkene bliver der opsat solceller i samme farve som tagbelægningen.

”Der er en venteliste på 450 personer til Schillers Parken, og 300 af dem er aktive medlemmer. Så behovet er der tydeligvis,” siger Anita Ulrik Sørensen.

Det er Kingo Karlsen A/S, der står for jordarbejdet, og det ventes, at boligerne kan stå klar medio 2025.

Det samlede budget til byggeriet er på 235 millioner kroner og hovedentreprisen står Jönsson Enterprise for, mens arkitekt- og ingeniørvirksomheden Sweco er valgt til totalrådgiver på projektet. Det almennyttige administrationsselskab Boligkontoret Danmark er valgt til byggeforretningsfører og Friis Andersen er byggeleder på udførelsen.

Pressen inviteres med til at fejre milepælen i projektet.

Tid: Mandag den 18. marts kl. 13

Sted: På det grønne areal ved Industrivej ved Kulturfabrikken, Nykøbing F. 

Læs mere om projektet: https://bs-fjordparken.dk/schillersparken/

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Mandag den 18. marts tages første spadestik til 110 almene boliger i Schillers Parken i Nykøbing F. Illustration: Sweco
Mandag den 18. marts tages første spadestik til 110 almene boliger i Schillers Parken i Nykøbing F. Illustration: Sweco
Download

Om Boligkontoret Danmark

Boligkontoret Danmark er en foreningsbaseret og profitfri organisation, der leverer serviceydelser til mere end 35.000 almene lejeboliger landet over for både kommuner og boligselskaber, mens der ydes IT-drift for boligselskaber med yderligere ca. 35.000 boliger. 

Om Boligselskabet Fjordparken:

Boligselskabet Fjordparken har 463 almene boliger fordelt på syv afdelinger i Nykøbing. Boligselskabet Fjordparken har et strategisk samarbejde med Boligkontoret Danmark på it-, regnskabs- og byggeområdet.

Følg pressemeddelelser fra Boligkontoret Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Boligkontoret Danmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye