Region Sjælland

PsykInfo livetalk: Når psykisk lidelse udfordrer relationen

Del

PsykInfo Region Sjælland sender tirsdag den 19. marts en online livetalk, hvor en far og hans voksne søn fortæller om, hvordan deres relation udviklede sig, da sønnen i sine ungdomsår blev ramt af en psykisk lidelse.

Hvordan er det at gå fra at have en nær relation til at miste den, når den ene part pludselig rammes af en psykisk lidelse? Hvordan kan man genfinde en meningsfuld fælles referenceramme og et nyt fundament til at tackle de mange udfordringer?

Se med i PsykInfos livetalk, når far og søn med både lune, varme og kærlig humor ser tilbage på en svær tid. De vil i livetalken dele deres erfaringer med tålmodighed og opmærksomhed på små positive forandringer, men også deres velvillighed til at forandre for at genskabe sammenholdet på en ny måde.

Livetalken er et online arrangement, som kan ses på skærmen hjemmefra ved at klikke ind på PsykInfos Facebookside, hvor der livestreames. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål til de medvirkende i kommentarfeltet.

TID OG STED:
Dato: Tirsdag den 19. marts kl. 19-20 
Sted: På www.facebook.com/psykinfosjaelland

Kontakter

Anne Mette Billekop, leder af PsykInfo, 40 36 53 78

Følg pressemeddelelser fra Region Sjælland

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Region Sjælland

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye