VillaVilla

VillaVilla optimerer med EnergiSmart

Del

Med blik for vores fælles fremtid har VillaVilla energioptimeret omtrent 90% af deres sommerhuse med moderne luft-til-vand eller jordvarmesystemer. De nye systemer reducerer energiforbruget i sommerhuset og gør det både mere klimavenligt og mindre omkostningstungt end ved de tidligere opvarmningssystemer.

Det kalder de EnergiSmart.

VillaVilla optimerer med energismart

VillaVilla handler om sammenhold, nærhed og gode oplevelser. De skaber rum til samvær på tværs af venskaber og generationer, og netop når det gælder vores efterkommere, skal vi værne om klimaet.

VillaVillas fokus har altid været på det nære og på de bedste oplevelser sammen. I deres store Sammenhuse med pool og spa, hvor mange mennesker er på ferie sammen, sørger de for at rådgive om de mest optimale energibesparende praksisser på ferien. Deres gæster skal opleve den største komfort og samtidig vide, at de bidrager til en grønnere omstilling.

De vil gerne tage del i en grønnere fremtid for alle, samtidig med at de som altid skaber plads til at ses noget mere, til mennesker og sammenhold. Deres huse opfordrer til den nærværende staycation, og med deres nye energioptimerede varmesystemer sænker de både forbruget og forbrugsudgiften. Med det opfordrer de også deres gæster til at vælge en mere klimavenlig ferie, idet gæsterne kan vælge et stort poolhus som et EnergiSmart hus med en bæredygtig varmekilde. Det kan man kalde twice as nice.

I VillaVillas store sommerhuse med masser af plads, værelser, badeværelser, pool og spa kan man invitere mange mennesker med på ferie uden at det bliver dyrere. Faktisk reduceres prisen per person, jo flere man er.

De estimerede forbrugsomkostninger på et sommerhus med syv værelser (18 personer) og pool med luft-til-vand-pumpe er cirka 1.700,- kr. pr. uge om sommeren og cirka 2.600,- kr. pr. uge om vinteren baseret på rimelige forbrugsmønstre og strømpriser fra december 2023. Det er EnergiSmart omkostningseffektivitet.

For at lære mere om energioptimerede feriehuse og for at booke et ophold, kig på VillaVilla her.

Kontakter

Om VillaVilla

VillaVilla er et førende navn indenfor ferieboligudlejning, og de er dedikerede til at tilbyde og skabe plads til det nærværende, hyggelige og givende på tværs af familier, venskaber og generationer. De arbejder for, at der skal være plads til at ses noget mere og nogle flere. I deres store aktivitetshuse kan man samle mange mennesker og nyde en ferie fyldt med oplevelser og gode øjeblikke.

VillaVilla

Følg pressemeddelelser fra VillaVilla

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra VillaVilla

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye