Den norske alt-popstjerne, girl in red, kommer til TAP1 med sit kommende album ”I’m Doing It Again Baby!”

Del

GIRL IN RED: GIRL IN RED DOING IT AGAIN

29. SEPTEMBER 2024

TAP1

Til stor glæde for sine fans har girl in red annonceret at hun vender tilbage til Danmark senere i år. Her vil den norske alt-popstjerne indtage TAP1 i København. Nyheden lander i kølvandet på annonceringen af hendes kommende andet album ”I’M DOING IT AGAIN BABY!”, som udkommer 12. april. Forudbestil/ gem her. Fans der forudbestiller albummet får adgang til et særligt artist presale til koncerten i TAP1. Læs mere her: www.worldinred.com

girl in red, er en norsk alternative pop artist fra Oslo. Hun er i gang med et imponerende run mod international stjernestatus og starter 2024 med et brag. I februar annoncerede hun udgivelsen af sit kommende album efterfulgt af en tour rundt i Nordamerika og nu udvider hun touren med en europæisk del.

girl in red fik sit store gennembrud da hun udgav sit anmelderroste debutalbum ”if i could make it go quiet” i 2021. Både anmeldere og fans omfavnede hendes ærlige sangskrivning, fortryllende personlighed, stærke live-optrædener og musikalitet. Superstjerner som Taylor Swift og Billie Eilish viste deres støtte, og det samme gjorde medier som Rolling Stone, Billboard, NPR, m.fl. som erklærede albummet, og "Serotonin" der var fokussinglen, en af de bedste udgivelser i 2021. I forbindelse med dette album drog girl in red på tour, hvor hun besøgte Danmark i en komplet udsolgt Falkonersal.

I 2022 fortsatte hendes live-eventyr med en tour på tværs af Nordamerika, inkl. store festivalshows på Coachella og Lollapalooza. Hun optrådte også på store scener på Oya, Glastonbury og gav en udsolgt headline koncert på det berømte Pier 17 i New York City. Derudover udgav girl in red, som en tak til sine fans, en sang med titlen "October Passed Me By", en efterfølger og fortsættelse af hendes største hit til dato "we fell in love in october", der næsten har ramt en milliard streams på Spotify.

I 2023 udpegede Taylor Swift girl in read til at være support på sin rekordsættende Eras Tour. Derudover havde girl in read også sin egen tour rundt i UK og EU. Nu er hun klar til at fortsætte sin sejrsstime og tager atter på tour. Denne gang kan hun opleves i TAP1 i København.  

 

Billetpriser: 430 kr. + gebyr

Billetsalget starter 15. marts kl. 10:00 via livenation.dk og ticketmaster.dk

Der vil være presale 13. marts kl. 10:00 for Live Nation nyhedsbrevsmodtagere og på livenation.dk, hvis man opretter en bruger

Kontakter

Billeder

Links

Følg pressemeddelelser fra Live Nation Denmark ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Live Nation Denmark ApS

Post-hardcore-trioen Future Palace vender tilbage til København og spiller i Pumpehuset 29. oktober 2024.5.4.2024 09:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Future Palace er et tysk band med base i Berlin. De startede karrieren under svære omstændigheder med debutalbummet ’’Escape’’ (2020), der udkom lige inden pandemien lagde koncertstederne øde. Men på indspilningsfronten havde de stor succes og var i løbet af denne tid i stand til at få næsten 300.000 månedlige lyttere på Spotify. I løbet af 2021-22, hvor de alligevel ikke kunne komme ud at spille, fik de i samme periode udgivet efterfølgeren ’’Run’’ (2022).

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye