Installatørgruppen

Zahle & Co. A/S er i dag en del af MH Elektric A/S

Del

Zahle & Co. er blevet en del af MH Elektric, som er en del af InstallatørGruppen.

Zahle & Co. er et autoriseret el-installationsfirma beliggende i Herlev og Farum, som blev stiftet i 1998 af aut. el-installatør Torben Flagsø. Virksomheden bliver et datterselskab under MH Elektric, som beskæftiger sig med el indenfor service, renovering, nybyg og anlægsopgaver samt områder såsom fiber- og datanetværk, solpaneler, ladestandere, energioptimering og belysning. Torben Flagsø fortsætter med den daglige ledelse i Zahle & Co.

Torben Flagsø, Zahle & Co. og Mark Hansen, MH Elektric
Torben Flagsø, Zahle & Co. og Mark Hansen, MH Elektric

Torben Flagsø, daglig leder i Zahle & Co: ”Vi har valgt at blive en del af MH Elektric, fordi vi ser det som et enormt godt match. Mark og jeg har samme tilgang til ledelse og et rigtig godt samarbejde med hinanden, så jeg ser det som en fordel at blive en del af MH og at kunne trække på de kompetencer, den større kapacitet og den tekniske ekspertise, som MH besidder. Vi ser meget frem til samarbejdet med både MH og de andre selskaber i InstallatørGruppen.”

Som en del af InstallatørGruppen og MH Elektric opretholder Zahle & Co. deres lokale ledelse, lokale tilstedeværelse og tætte relation til deres samarbejdspartnere og kunder.

Mark Hansen, Direktør i MH Elektric: "Vi er glade for at indgå i et partnerskab med Zahle & Co., da det vil styrke vores tilstedeværelse på markedet og sikre en mere omfattende geografisk dækning. Zahle & Co. udfører opgavetyper, der passer godt ind i den i forvejen store portefølje af kunder og opgaver, vi har i MH. Samarbejdet vil være til gavn for medarbejdere og kunder, der nu kan trække på yderligere kompetence og håndtere de fleste opgaver. Torben og medarbejderne i Zahle & Co. gør et enormt godt stykke arbejde, og vi glæder os over at byde dem velkommen til MH Elektric.”

Nøgleord

Kontakter

Om InstallatørGruppen

InstallatørGruppen er etableret i 2023 og består af virksomheder indenfor el-, vvs-, fiber samt ventilations- og kølesystemer. Gruppens mål er at skabe en landsdækkende markedsleder indenfor el, vvs-, ventilations- og kølesystemer baseret på lokal forankring og stærke kunderelationer kombineret med bredt markedskendskab og stordriftsfordele samt systematiske investeringer i bæredygtighed og miljø, arbejdsliv og faglig kvalitet for at professionalisere branchen. InstallatørGruppen ejes af FSN Capital og de enkelte virksomheder.

Om Zahle & Co.

Zahle & Co. er et autoriseret el-installationsfirma fra 1998 beliggende i Herlev og Farum med et team på 10 montører og tre lærlinge. De tilbyder serviceopgaver, renoveringer og ombygninger, energioptimering, etablering af ladestandere og rådgivning til både private, erhvervskunder, boligforeninger, statslige institutioner, butikker, landbrug mm.

Om MH Elektric

MH Elektric er en el-entreprenør, der har samlet el- og varmeenergi under et tag. Virksomheden har lokationer i Kvistgård, Gilleleje, Frederiksværk og Kastrup, blev etableret i 2004 af Mark Hansen og har 70 ansatte.

Følg pressemeddelelser fra Installatørgruppen

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Installatørgruppen

InstallatørGruppen og Bodil Energi indgår partnerskabsaftale om bæredygtig energi7.3.2024 14:30:00 CET | Pressemeddelelse

InstallatørGruppen og Bodil Energi har indgået en partnerskabsaftale som led i deres fælles ambition om at øge farten på den grønne omstilling blandt de danske boligejere. InstallatørGruppen køber samtidigt 10% af aktierne i Bodil Energi og bliver dermed del af ejerkredsen bag virksomheden. Partnerskabet og investeringen markerer et vigtigt skridt for begge virksomheder for at udbrede energirigtige løsninger til de danske boligejere.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye