Viborg Bibliotekerne

Musikalsk foredrag i Gudenåhuset: Hvad enhver bør vide om klassisk musik

Del

Bjerringbro Folkeuniversitet inviterer til et spændende musikalsk foredrag tirsdag den 19. marts kl. 19 i Gudenåhuset i Bjerringbro

Palle Friborg Kjeldgaard
Palle Friborg Kjeldgaard

Palle Friborg Kjeldgaard, leder af Kulturskolen Viborg og tidligere musikchef for Aalborg og Aarhus Symfoniorkester, vil guide publikum gennem klassisk musiks historie, de forskellige stilarter og fortælle om de store komponisters bidrag til musikverdenen.

Undervejs i foredraget vil den talentfulde pianist Stephen Whale fra Australien fremføre værker af fem kendte klassiske komponister. Publikum kan glæde sig til at høre musik af Bach, Mozart, Schubert, Debussy og finske Rautavaara.

Stephen Whale, der netop er blevet ansat på Kulturskolen Viborg, har optrådt på internationale festivaler som Bergen Festspil og Kuhmo Kammermusikfestival i Finland.

Kom med til en aften i musikkens verden tirsdag d. 19. marts kl. 19.00 i Gudenåhuset, Bjerringbro Bibliotek. Billetter à 120 kr. kan købes via viborgbib.dk eller på bibliotekerne i Viborg Kommune.

Kontakter

Anette Koue, Viborg Bibliotekerne
a6k@viborg.dk, 87873413

Billeder

Palle Friborg Kjeldgaard
Palle Friborg Kjeldgaard
Download

Links

Følg pressemeddelelser fra Viborg Bibliotekerne

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Viborg Bibliotekerne

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye