Meresalg Marketing

VVS København og Amager: Dalmo VVS hjælper borgere på Sjælland til at opnå bæredygtige hjem

Del

Dalmo VVS https://www.dalmo.dk/ med base på Amager, har siden 2019 leveret banebrydende VVS-løsninger med fokus på bæredygtighed og kvalitet til kunder der vil væk fra dyre og utidssvarende opvarmningsløsninger og i stedet have en troværdigt, billigere, varmeløsning som også er bedre for klimaet.

To ud af tre danske hjem er opvarmet af fjernvarme viser tal fra Danmarks Statistik. Det tal vil Dalmo VVS gerne være med til at forbedre. Med udgangspunkt på Amager er Dalmo VVS i stand til at nå rundt på det meste af Sjælland. Og det kan der være brug for. Tager vi alene Dragør Kommune som eksempel, så varmer hele 69% af borgerne stadig deres boliger op med naturgas.

Dalmo VVS ledet af Christian Mouritsen og Mark Rosendal, har etableret sig som en pålidelig partner inden for VVS-branchen med deres ekspertise og engagement i at levere skræddersyede løsninger til deres kunder, f.eks. installering af fjernvarme.

VVS Amager og København: Energispecialister

Christian Mouritsen, autoriseret VVS-installatør og medlem af Dalmo VVS' ledelsesteam, har et fjernvarmecertifikat, der styrker virksomhedens evne til at levere fjernvarmerelaterede tjenester af højeste kvalitet.

På samme måde har Mark Rosendal, en erfaren energispecialist og medejer af Dalmo VVS, et KMO-certifikat, der giver virksomheden mulighed for at arbejde med kølemiddel. Dette certifikat åbner dørene for Dalmo VVS til at udvide deres tjenesteudbud og imødekomme et bredere spektrum af kunders behov, samtidig med at de opretholder deres høje standarder for kvalitet og bæredygtighed. Som Dalmo VVS forklarer på deres hjemmeside:

”Ved at investere i energivenlige løsninger kan man forvente at opnå betydelige besparelser på energiregninger, reducere miljøpåvirkningen og øge komforten og værdien af hjemmet på lang sigt.”

VVS København og Amager: Uanset om det drejer sig om en ny VVS-installation eller vedligeholdelse af eksisterende VVS-installationer, kan Dalmo VVS være en pålidelig samarbejdspartner for en grønnere og mere effektiv fremtid.

For yderligere information om Dalmo VVS og deres tjenester, besøg venligst deres hjemmeside på www.dalmovvs.dk.

Følg pressemeddelelser fra Meresalg Marketing

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Meresalg Marketing

Rosacea behandling: Vind over voksen acne og genstridige karsprængninger18.4.2024 12:44:43 CEST | Pressemeddelelse

Hudsygdomme kan være som usynlige fjendtlige invasioner, du ikke kan gemme dig for. Rosacea er en af disse tilstande, der skaber uventede røde flag i dit spejlrefleks. Hvis du har oplevet det uforklarlige ph-fatidiske (rødme i ansigtet) og uforståelige bumselignende knopper, har du måske været uheldig at blive bekendt med rosacea, også kendt som "voksen acne". Men frygt ej, min ven, for i denne dybdegående blogpost vil vi udforske rosacea behandling til at få dine bekymringer til at gå væk ligesom din uønskede rødme.

Send faktura som privatperson – en trin for trin-guide, der gør det muligt18.4.2024 09:29:02 CEST | Pressemeddelelse

At være selvstændig freelancer eller have sin lille virksomhed kørende i det daglige, kan være en drøm for mange. Det giver frihed til at arbejde med det, du brænder for, men det bringer også nogle administrative og kedelige udfordringer med sig – specielt når det kommer til at send faktura som privatperson, freelancer eller som lille enkeltmandsvirksomhed uden den helt store omsætning. At sende en faktura kan være en ny og måske lidt skræmmende opgave for mange selvstændige, men med den rigtige forberedelse og information, kan processen blive nemmere og mere flydende.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye