Meresalg Marketing

VVS København og Amager: Dalmo VVS hjælper borgere på Sjælland til at opnå bæredygtige hjem

Del

Dalmo VVS https://www.dalmo.dk/ med base på Amager, har siden 2019 leveret banebrydende VVS-løsninger med fokus på bæredygtighed og kvalitet til kunder der vil væk fra dyre og utidssvarende opvarmningsløsninger og i stedet have en troværdigt, billigere, varmeløsning som også er bedre for klimaet.

To ud af tre danske hjem er opvarmet af fjernvarme viser tal fra Danmarks Statistik. Det tal vil Dalmo VVS gerne være med til at forbedre. Med udgangspunkt på Amager er Dalmo VVS i stand til at nå rundt på det meste af Sjælland. Og det kan der være brug for. Tager vi alene Dragør Kommune som eksempel, så varmer hele 69% af borgerne stadig deres boliger op med naturgas.

Dalmo VVS ledet af Christian Mouritsen og Mark Rosendal, har etableret sig som en pålidelig partner inden for VVS-branchen med deres ekspertise og engagement i at levere skræddersyede løsninger til deres kunder, f.eks. installering af fjernvarme.

VVS Amager og København: Energispecialister

Christian Mouritsen, autoriseret VVS-installatør og medlem af Dalmo VVS' ledelsesteam, har et fjernvarmecertifikat, der styrker virksomhedens evne til at levere fjernvarmerelaterede tjenester af højeste kvalitet.

På samme måde har Mark Rosendal, en erfaren energispecialist og medejer af Dalmo VVS, et KMO-certifikat, der giver virksomheden mulighed for at arbejde med kølemiddel. Dette certifikat åbner dørene for Dalmo VVS til at udvide deres tjenesteudbud og imødekomme et bredere spektrum af kunders behov, samtidig med at de opretholder deres høje standarder for kvalitet og bæredygtighed. Som Dalmo VVS forklarer på deres hjemmeside:

”Ved at investere i energivenlige løsninger kan man forvente at opnå betydelige besparelser på energiregninger, reducere miljøpåvirkningen og øge komforten og værdien af hjemmet på lang sigt.”

VVS København og Amager: Uanset om det drejer sig om en ny VVS-installation eller vedligeholdelse af eksisterende VVS-installationer, kan Dalmo VVS være en pålidelig samarbejdspartner for en grønnere og mere effektiv fremtid.

For yderligere information om Dalmo VVS og deres tjenester, besøg venligst deres hjemmeside på www.dalmovvs.dk.

Følg pressemeddelelser fra Meresalg Marketing

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Meresalg Marketing

Nem sammenligning af priser guider dig til den billigste TV pakke9.5.2024 12:08:43 CEST | Pressemeddelelse

Digital underholdning er blevet en fast del af vores dagligdag, men mange over for udfordringen med at vælge den rette TV pakke. Med et stort antal udbydere og forskellige pakkeløsninger kan det være svært at navigere i mulighederne og sikre sig den mest fordelagtige pris. Tvpakkerpriser.dk tilbyder en løsning på dette problem ved at give brugerne mulighed for nemt at sammenligne priser og pakker fra forskellige leverandører. Læs med og se hvordan du nemt finder den bedste og billigste TV pakke til dit behov og budget.

Følg med i sportsverdenen med nutidens TV løsninger2.5.2024 11:05:50 CEST | Pressemeddelelse

Den måde mange oplever og ser sport på, har forandret sig drastisk gennem de seneste år. Tidligere var det en familiebegivenhed at samles omkring husets fjernsyn for at se favoritholdet spille. I dag kan der streames direkte til ens smartphones, er det blevet mere tilgængeligt for fans over hele Danmark at følge med i deres yndlingssport, lige fra fodbold til håndbold. Tv- og streamingtjenester har selvfølgelig spillet en central rolle i denne udvikling.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye