Danske Spil A/S

Ældre mand vinder 10.000.000 kroner i Lotto – det bliver børn og børnebørn glade for!

Del

En ældre mand fra det vestlige Fyn har sit på det tørre og har derfor besluttet sig for, at hele Lotto gevinsten på 10 millioner skal gå til at glæde børn og børnebørn. Arh, næsten da…

Glæden ved at give kan for mange ligefrem være større end glæden ved at få. Sådan er det i hvert fald for en ældre mand fra Vestfyn, som kort før nytår vandt den helt store gevinst på en Lotto kupon, som han stort set havde glemt, at han havde.

”Det er en Lotto kupon, der har kørt og passet sig selv i 20 år. Den bliver betalt via betalingsservice, og jeg kigger aldrig efter den. Der har været gevinster på 60, 70 og 80 kroner, men det her har jeg aldrig drømt om,” siger manden, som næsten ikke turde tro på det, da hans PLUS-abonnement pludselig gav lyd med den helt store gevinst:

Syv rigtige i Lotto til en værdi af 10.000.000 kroner. Skattefrit.

”Det er helt vildt! 10 millioner? Men der er da ingen mennesker, der får så mange penge!! Jeg kunne simpelthen ikke sige noget, da jeg fik det at vide,” siger manden med stort besvær. Ikke fordi han fejler noget, men simpelthen fordi han stadig er så rørt over den store gevinst, at hans stemme knækker over, når han skal tale om den.

Eller rettere, det er ikke så meget gevinsten, som det han har tænkt sig at gøre med den, der rører ham. Han vil nemlig ikke bruge pengene på sig selv.

”Jeg har ingen planer om at bruge pengene på at købe noget til mig selv. Og jeg vil heller ikke rejse, det er jeg for gammel til, synes jeg. Pengene skal komme mine børn og børnebørn til glæde. Da jeg fortalte et af mine børnebørn om det, så græd han bare og sagde: ’Jeg har aldrig haft så mange penge før!’, ” får manden fremstammet, mens man tydeligt kan høre, at han selv kæmper med tårerne.

Senere på måneden har manden aftalt et møde i banken, og han regner med at investere gevinsten, så den kan yngle samtidigt med, at manden selv kan få lov at opleve den glæde, som de kommende generationer får ud af hans årlige arveforskud.

Da manden lige får samlet sig lidt, kommer han i tanke om, at det ikke er helt rigtigt, at han slet ikke vil bruge penge på sig selv. Der var nemlig en enkelt ting hjemme i lejligheden, som godt kunne trænge til en opdatering.

”Ja, det er rigtigt. Jeg har fået et bedre edb-anlæg,” siger han.

Om Lotto

Lotto tallene trækkes hver lørdag aften, og det er de blevet uden afbrydelse siden 7. oktober 1989. Førstepræmiepuljen er altid på mindst 8.000.000 kroner.
Den højeste Lotto gevinst nogensinde blev vundet i 2008, hvor en heldig spiller fra København vandt 38.564.007 kroner.
Siden 2015 har Lotto haft en Millionærgaranti – i september 2023 omdøbt til Millionærchancen - som betyder, at der fast hver lørdag bliver trukket lod om to gange 1.000.000 kroner blandt alle ugens spillede rækker.

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye