Danske Spil A/S

Ville afmelde sine lodder i Klasselotteriet: Så vandt hun 531.280 kroner!

Del

En midaldrende kvinde fra Nordsjælland var så træt af, at hun aldrig vandt i Klasselotteriet, at hun ville afmelde sine lodder. Så fik hun en e-mail, der fik hende på andre tanker.

Timingen var helt perfekt, da en kvinde fra Nordsjælland valgte lige at tage en måned mere med Klasselotteriet.

”Jeg havde besluttet, at jeg ville droppe mine lodder. Jeg har spillet med i halvandet til to år, men jeg synes aldrig, at jeg vandt noget, men så tikkede der lige en mail ind med besked om, at jeg havde vundet. Jeg åbnede den ikke med det samme, for jeg tænkte, at det bare var 280 kroner…” fortæller kvinden.

Da hun alligevel åbnede mailen blev hun noget overrasket. For det VAR faktisk 280 kroner og derudover også lige 531.000 kroner.

Det var så stort et beløb, at kvinden ikke vidste, hvad hun skulle gøre med dem. Og det ved hun stadig ikke.

”Jeg er nok en forsigtig-per, så jeg har ikke helt styr på, hvad skal jeg bruge pengene på. Indtil videre kommer de nok bare til at stå og kigge inde på kontoen, men så kan man jo gøre nogle ting. Man kan for eksempel købe en ny keramikkop på en helt almindelig onsdag,” siger hun og bryder ud i latter.

”Jeg kan godt høre, at det er lidt kikset. Jeg har altid selv været lidt irriteret på dem, der vinder tre millioner og så bare køber en cykel. Nej, kom nu ind i kampen for pokker da! Og nu står jeg selv her,” siger hun, før hun med et nyt grin afslører, hvad hun var ved at gøre for lidt siden.

”Jamen jeg stod faktisk og var ved at købe en ny keramikkop. Men så ringede du, og så tænkte jeg: Arh, den står der også næste gang jeg kommer forbi butikken. Nu må jeg nøjes med at gå ned i tekøkkenet på mit arbejde og finder mig en lånekop til min kaffe, og så må jeg tage forbi den butik på et andet tidspunkt,” fortæller hun.

Derudover har hun endnu ikke de store planer om at bruge pengene. Ikke på sig selv, i hvert fald.

”Men måske kan min søde datter og svigersøn forvente at få noget stort. Det er dejligt at kunne hjælpe nogle andre! Og så køber jeg måske et par keramikkopper til mig selv,” siger hun.

Nogle af pengene går helt sikkert også til at forny lodsedlerne:

”Dem afmelder jeg ikke. Jeg tænker, at de nok får lov at køre videre.”

Om Klasselotteriet

Klasselotteriet har leveret vinderglæde siden 1753 - det er der ikke mange, der kan prale af. Dermed har lotteriet i flere hundrede år skabt vinderglæde for millioner af danskere og er stadig en af danskernes foretrukne kilder til drømme, underholdning og gevinster, der kan forsøde tilværelsen.

Hver måned findes der således 40.000 vindere, der får del i gevinstpuljen på 52 mio. kr. Man kan blande sine lodder selv eller vælge en pakke med 4 lodder og få 88% i årlig vinderchance.

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye