Danske Spil A/S

Helt crazy Lotto trækning: Otte nye millionærer over hele landet

Del

En, to, tre, fire, fem, seks, syv… hele OTTE danskere blev millionærer, da de spillede med i Lotto i weekenden: Kun to har været i kontakt med Danske Spil - se her, hvor de sidste seks kuponer er spillet.

Der er ekstra god grund til at passe godt på kuponen, hvis du spillede Lotto eller Joker i weekenden. Der er nemlig stadig hele seks milliongevinster, som endnu ikke er blevet hentet efter lørdagens trækninger, så for en sikkerheds skyld, se lige, om det skulle være dig.

Grunden til de mange gevinster er blandt andet, at førstepræmien i Lotto blev delt mellem fire vindere, og at der derudover også var to vindere i Joker. Og så var der også lige to vindere af ekstratrækningen Millionærchancen.

Førstepræmien i Lotto på 10 millioner blev delt mellem følgende fire, heldige kartofler, som hver kan stikke 2.500.000 kroner i lommen:

  • Den første vinder: Har købt sin kupon i Bilka i Kolding. Udover rækken med syv rigtige var der såmænd også en række med en fjerdepræmie til 121 kroner.
  • Den anden vinder har købt sin kupon i Meny i Rønne på Bornholm - her var der ingen yderligere gevinst, så vinderen må ‘nøjes’ med førstepræmien på 2,5 millioner.
  • Den tredje vinder var ekstra heldig: Kuponen, der er købt hos Letkøb i Ringsted var der udover rækken med førstepræmien også hele syv tredjepræmier til en samlet værdi af 11.655 kroner.
  • Den fjerde vinder kommer fra Sønderborg og har spillet med via sit PLUS-abonnement.

De to vindere i Joker kunne hver glæde sig over 3.329.443 kroner:

  • Den ene havde købt kuponen hos Bog og Idé i Hornslet.
  • Den anden kommer fra Dragør og havde spillet med via sit PLUS-abonnement.

Og så var der også de sædvanlige vindere af Millionærchancen, som hver får 1.000.000 kroner:

  • Den ene har købt sin kupon hos Min Købmand i Egeparken i Silkeborg.
  • Den anden har købt kuponen hos Meny i Nakskov

”Her fra Danske Spil skal der lyde et kæmpestort tillykke til ugens heldige vindere. Vi synes, det er en fest hver gang, at en dansker vinder i vores lotterier, også selvom det sker hver eneste uge hele året rundt,” siger fra Malene Mølgaard, der er adm. direktør i Danske Lotteri Spil, som står bag Lotto.

Lotto, vindertal lørdag 2. marts

5, 10, 11, 13, 22, 27, 30

Lotto, tillægstal lørdag 2. marts

23

Om Lotto

Lotto tallene trækkes hver lørdag aften, og det er de blevet uden afbrydelse siden 7. oktober 1989. Førstepræmiepuljen er altid på mindst 8.000.000 kroner. Den højeste Lotto gevinst nogensinde blev vundet i 2008, hvor en heldig spiller fra København vandt 38.564.007 kroner.

Om Millionærchancen

Millionærchancen gik fra 2015 til og med august 2023 under navnet Millionærgarantien, men den gør stadig det samme: Garanterer, at der hver eneste uge findes to heldige danskere, der vinder 1.000.000 kroner. De to millionærer findes ved lodtrækning blandt samtlige ugens spillede rækker - uanset om der er gevinst på rækken. Derudover trækkes der sidste lørdag i måneden lod om 5 x 1.000.000 på alle månedens spillede rækker - så husk at gemme din kupon, også selv om der ikke skulle være gevinst i første omgang.

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye