Tønder Kommune

Tønder Kommune rykker frem i lokale erhvervspræstationer

Del

En nyligt offentliggjort rapport, udarbejdet af Iris Group, viser, at Tønder Kommune rykker op på en samlet 16. plads, når alle danske kommuner rangeres efter deres samlede erhvervspræstationer. Rapporten, der omfatter data fra forskellige erhvervssektorer, fremhæver Tønder Kommunes fortsatte engagement i at støtte og fremme vækstmuligheder for lokale virksomheder.

Tønder Kommune har oplevet en markant fremgang, når det gælder erhvervspræstationer i løbet af det sidste år. Det viser en rapport fra Iris Group, der netop er udkommet, og hvor samtlige danske kommuner er blevet målt.
Det betyder, at Tønder Kommune lander på en 16. plads blandt landets kommuner, og det er et spring opad på hele 27 pladser. Tønder Kommune er dermed den kommune i Region Syddanmark, der har vækstet mest.


Denne positive tendens bekræfter det forretningsmiljø og den stærke erhvervsånd, der findes i hele Tønder Kommune.

"Vi er meget glade for at se de flotte resultater, som Tønder Kommune i samarbejde med Tønder erhvervsråd, turistforeningen og Detailforum har opnået i løbet af det seneste år," siger Jørgen Popp Petersen, borgmester i Tønder Kommune, og fortsætter:

"Denne rapport afspejler det vedvarende engagement i at støtte vores lokale erhvervsliv, som er så vigtig for kommunen. Vi vil fortsat arbejde tæt sammen med virksomheder og interessenter for at sikre, at Tønder forbliver et attraktivt sted at drive virksomhed."

Rapporten identificerer også specifikke sektorer, hvor Tønder Kommune har opnået særlig succes: arbejdspladser, indkomst samt produktivitet og eksport.

Samtidig med, at Tønder har klaret sig særdeles flot i rapporten fra Iris Group, så har Tønders kommunalbestyrelse netop vedtaget en ny erhvervs- og turismestrategi, der sigter mod yderligere at styrke kommunens erhvervsliv og turismeindustri. Strategien indeholder målrettet initiativer til at tiltrække investeringer, skabe nye jobmuligheder og fremme bæredygtig turisme i regionen.

"Tønder Kommunalbestyrelse er forpligtet til at skabe et levende og blomstrende forretningsmiljø og turistmæssige attraktioner i vores kommune," siger borgmester Jørgen Popp Petersen.

 "Vedtagelsen af vores nye erhvervs- og turismestrategi er et vigtigt skridt i denne retning, og vi er overbeviste om, at det vil bidrage til at styrke Tønder Kommunes position som en attraktiv destination for virksomheder, besøgende og beboere", siger Jørgen Popp Petersen.

FAKTA:

Blandt andet disse indikatorer er blevet undersøgt af Iris Group:

1. Antal nye virksomheder: Måler antallet af nye virksomheder, der er blevet etableret i Tønder Kommune i løbet af rapporteringsperioden.

2. Jobskabelse: Evaluerer antallet af nye job, der er blevet skabt af de lokale virksomheder i Tønder Kommune, samt deres bidrag til beskæftigelse.

3. Vækst i eksisterende virksomheder: Analyserer væksten i omsætning, profitabilitet og andre relevante mål for eksisterende virksomheder i Tønder Kommune.

4. Investeringer i erhvervslivet: Undersøger mængden af ​​investeringer, der er foretaget i Tønder Kommune af både lokale og eksterne investorer, samt deres indvirkning på økonomien.

5. Innovation og teknologisk udvikling: Vurderer niveauet af innovation og anvendelse af ny teknologi blandt virksomhederne i Tønder Kommune samt deres evne til at tilpasse sig skiftende markedstendenser.

6. Bæredygtighed og samfundsansvar: Ser på virksomhedernes engagement i bæredygtige praksisser og samfundsansvarlige initiativer samt deres bidrag til lokalsamfundet og miljøet.

Disse indikatorer giver et helhedsbillede af det lokale erhvervsklima og dets bidrag til økonomisk vækst og udvikling i Tønder Kommune.

Kontakter

Følg pressemeddelelser fra Tønder Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Tønder Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye