LEGO House

LEGO® House står klar til forårssæsonen med fascinerende blomsterkreationer og underholdning for hele familien

Del

Lad din kreativitet blomstre og besøg LEGO House i fuldt flor fra den 6. marts til den 21. april.

Fra den 6. marts til den 21. april 2024 kan du besøge LEGO House og opleve særlige aktiviteter centreret omkring LEGO Botanicals og påskeaktiviteter.
Fra den 6. marts til den 21. april 2024 kan du besøge LEGO House og opleve særlige aktiviteter centreret omkring LEGO Botanicals og påskeaktiviteter. Foto: © LEGO House
  • LEGO House fejrer foråret med fascinerende blomsterkreationer og sæsoninspirerede værker bygget af LEGO House’s egne Master Builders.

  • Byg dine egne botaniske kreationer i Creative Lab.

  • Snup en selfie foran den gigantiske LEGO blomstervæg og se den eksklusive botaniske udstilling.

Den 6. marts 2024, LEGO® House i Billund: LEGO House har gjort huset forårsklar med blomster i alle former og størrelser. Fra den 6. marts til den 21. april kan gæster i alle aldre fordybe sig i alt, hvad der har med blomster at gøre. Udforsk for eksempel den helt nye udstilling på LEGO Square, i det gratis adgangsområde, som viser byg baseret på LEGO Botanicals-serien med kreationer af husets egne Master Builders. Udover udstillingen af modeller er der også en imponerende blomstervæg, der i høj grad inviterer til en blomstrende selfie. Med betalt adgang til hele huset og alle dets aktiviteter kan man også lære at kode LEGO robotter til at plante blomster eller bygge sine egne miniplanter i Creative Lab-området, hvor der er hjælp og inspiration at hente fra husets Play Agents.

LEGO® Botanical serien blev introduceret tilbage i 2021 som en serie af LEGO sæt, hvor man kan bygge nogle af naturens mest fantastiske blomster og planter – genfortolket i LEGO klodser. Mange bruger dem som dekoration i hjemmet – med garanti for, at de aldrig visner eller overhovedet skal vandes. Kollektionen inkluderer i øjeblikket orkideer, sukkulenter, blomsterbuketter, bonsaitræer og en paradisfugleblomst.

"Vi glæder os til at byde vores gæster velkommen til forårsstemning med smukke blomster og farver overalt i huset. Udstillingen er samtidig en hyldest til vores LEGO Botanical serie, som er blevet meget populær. Mange bygger LEGO sættene og bruger dem som dekoration i hjemmet. Med udstillingen håber vi at inspirere med de kreationer, som vores Master Builders har skabt, ligesom gæsterne også kan bygge deres egne små planter. Her sætter kun fantasien grænser," siger Kathrine Kirk Muff, administrerende direktør for LEGO House.


Tag på æggejagt og prøv den nyeste LEGO House oplevelse

Udover aktiviteter relateret til Botanicals, har LEGO House også særlige påskeaktiviteter, hvor gæsterne kan finde kæmpeæg i Masterpiece Gallery og deltage i en æggejagt med skjulte kyllinger, der er gemt rundt omkring i LEGO House.

"Vi sørger altid for, at der er aktiviteter for alle aldre i ugerne omkring påske, da det er en populær tid på året at besøge LEGO House. I år har vi lagt os i selen med både aktiviteter relateret til LEGO Botanicals og den årlige æggejagt. Udover de sæsonprægede aktiviteter har vi også for nylig lanceret den helt nye aktivitet 'Build the Change', hvor vores gæster kan deltage i en interaktiv udfordring og bygge deres egne bud på løsning af temaer som bæredygtighed og biodiversitet gennem leg. Så den glæder vi os også til, at endnu flere gæster skal prøve," fortæller Kathrine Kirk Muff, administrerende direktør for LEGO House.

Efter en hel dag med sjove oplevelser kan man slutte dagen af med et besøg i den unikke LEGO butik, som ligger ved LEGO Square midt i LEGO House. Her finder man alle de seneste LEGO sæt og spændende og unikke produkter, der ikke findes andre steder. Man kan lige nu blive en af de første, der får fingrene i det nyeste LEGO House Exclusive – et eksklusivt sæt, der kun kan købes i LEGO House og en helt særlig souvenir at tage med hjem efter en dag fuld af leg.

Læs mere om LEGO House Exclusive - LEGO Building Systems

______

Noter:

  • Hvornår: Fra den 6. marts til den 21. april 2024 kan man besøge LEGO House og opleve særlige aktiviteter centreret omkring LEGO Botanicals og påskeaktiviteter. 
  • Den gigantiske LEGO blomstervæg er opstillet på LEGO Square, på det store åbne område i LEGO House, hvor der er gratis adgang. 
  • Workshoppen Byg små planter: Besøg husets Creative Lab og skab dine egne små planter - og lad din kreativitet blomstre. 


Køb årskort til særlig forårspris

Mellem den 1. og 31. marts 2024 kan du købe et årskort til 499 DKK (normalpris 649 DKK). Med et LEGO House årskort kan du besøge Home of the Brick så ofte, du vil. Årskortet er gyldigt alle dage LEGO House har åbent i et år fra købsdatoen. Læs mere om FORÅR2024-tilbuddet her. 

  

null
LEGO House fejrer foråret med fascinerende blomsterkreationer og sæsoninspirerede værker bygget af LEGO House’s egne Master Builders. Foto: © LEGO House

//

Om LEGO House

LEGO® House, Home of the Brick, er det ultimative oplevelsescenter i Billund – hvor LEGO klodsen blev til. 12.000 m2 stort og fyldt med 25 millioner LEGO klodser, LEGO vandfald og kæmpestore dyr og planter. LEGO House rummer oplevelser for børn i alle aldre, der gerne vil udvikle sig kreativt og udforske de uendelige muligheder for læring gennem leg med LEGO klodsen.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

LEGO House fejrer foråret med fascinerende blomsterkreationer og sæsoninspirerede værker bygget af LEGO House’s egne Master Builders.
LEGO House fejrer foråret med fascinerende blomsterkreationer og sæsoninspirerede værker bygget af LEGO House’s egne Master Builders.
Download
Besøg husets Creative Lab og skab dine egne små planter - lad din kreativitet blomstre.
Besøg husets Creative Lab og skab dine egne små planter - lad din kreativitet blomstre.
Download
Besøg husets Creative Lab og skab dine egne små planter - lad din kreativitet blomstre.
Besøg husets Creative Lab og skab dine egne små planter - lad din kreativitet blomstre.
Download
Fra den 6. marts til den 21. april 2024 kan du besøge LEGO House og opleve særlige aktiviteter centreret omkring LEGO Botanicals og påskeaktiviteter.
Fra den 6. marts til den 21. april 2024 kan du besøge LEGO House og opleve særlige aktiviteter centreret omkring LEGO Botanicals og påskeaktiviteter.
Download

Følg pressemeddelelser fra LEGO House

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra LEGO House

BREAKING: Fantastiske UPOer observeret over New York og i LEGO® House23.5.2024 09:36:08 CEST | Pressemeddelelse

Onsdag den 22. maj blev otte UPOer (Unidentified Playing Objects) observeret over New York. Heldigvis er der ingen grund til bekymring – deres mission var at sprede glæden ved at lege og være kreativ UPOerne er udtænkt af otte børn fra flere lande og virkeliggjort som LEGO® modeller af LEGO® House Master Builder, Dídac Pérez Soriano Netop nu kan de otte kreative UPO LEGO modeller opleves i forbindelse med den fascinerende rumudstilling i LEGO House LEGO® House, 23. maj 2024: Forestil dig, at din egen og syv andre fantastiske og opfindsomme LEGO kreationer flyver højt over New Yorks skyskrabere i et forrygende drone-show. Dagen efter kan du opleve din kreation som en del af en udstilling i LEGO House – den ultimative LEGO destination midt i Billund. Det er præcis det, som Sebastian på ti år fra Herning oplever i denne uge sammen med syv andre børn fra lige så mange lande. LEGO Koncernen inviterede tidligere på året unge LEGO fans fra hele verden til at tegne en UPO – et Unidentified Pla

Udforsk universet med ny udstilling i LEGO® House23.4.2024 08:00:51 CEST | Pressemeddelelse

Fra 23. april til 17. juni står LEGO® House i rummets tegn med mulighed for at dykke ned i universets gåder og bygge sine egne fantasifulde rumfartøjer. Rumtemaet er skabt i samarbejde med Danmarks Tekniske Universitet som en gratis udstilling på LEGO Square, hvor alle gæster kan blive klogere på rummet – og med indgang kan man fortsætte rejsen i resten af huset. Rumtemaet går hånd-i-hånd med husets fokus på at formidle Læring gennem Leg, så besøgende kan slippe deres kreativitet løs med LEGO klodsernes uendelige muligheder.

Læring gennem Leg skal være en mulighed for alle: KultureCity® Sensory Inclusive™ certificering gør LEGO® House tilgængelig for endnu flere2.4.2024 12:01:09 CEST | Pressemeddelelse

LEGO® House opdateres løbende for at blive endnu mere tilgængelig og inkluderende for alle gæster, inklusive dem, der lever med fysiske handicap eller særlige sensoriske behov. LEGO House var den første danske attraktion til at implementere Solsikkesnoren, og nu tager oplevelseshuset de næste skridt mod endnu større inklusion og tilgængelighed. LEGO House opnår som den første attraktion i Norden KultureCity® Sensory Inclusive™ Certification, så endnu flere kan lære og udvikle færdigheder gennem leg.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye