All Things Live ApS

Bassem Youssef vender tilbage til Danmark

Del

Efter et besøg på Bremen Teater sidste år, vender den egyptiske komiker og satiriker, Bassem Youssef, tilbage til Danmark og indtager denne gange Koncertsalen i DR Koncerthuset 30. april.

Bassem Youssef begyndte sin karriere som vært for det første satiriske politiske talkshow i Mellemøsten, Al-Bernameg, hvor han blev sammenlignet med Jon Stewart. Hver uge fulgte mere end 30 millioner seere med, og gennem tre sæsoner forblev Al-Bernameg kontroversiel gennem sin humoristiske, men dristige kritik af de regerende magter i Mellemøsten.

Det resulterede i flere retssager mod showet og dets vært, og i 2014 annoncerede Bassem Yousssef, at det var slut med Al-Bernameg. Efterfølgende flyttede han til USA, hvor han blandt andet optrådte på Jon Stewarts The Daily Show, The Late Show with Stephen Colbert, udgav bogen Revolution for Dummies: Laughing Through the Arab Spring, og han har været vært for International Emmy Awards.

Nu er Bassem Youssef klar med sit nye show The Middle Beast, som han indtager Koncertsalen i DR Koncerthuset til april.

BASSEM YOUSSEF – THE MIDDLE BEAST
DR KONCERTHUSET, KØBENHAVN 30. APRIL 2024
BILLETSALGET STARTER TORSDAG 7. MARTS KL.10
BILLETPRIS 425,- + GEBYR
BILLETSALG VIA DRKONCERTHUSET.DK / ALLTHINGSLIVE.DK

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Links

Om All Things Live

All Things Live Denmark er tidligere ICO Concerts, som er en af Nordens største og ældste koncertarrangører, og er gennem mere end 30 år en af de førerende selvstændige nordiske promoters. All Things Live Denmark promoverer årligt mere end 600 shows på tværs af Danmark, Skandinavien og resten af Europa med hovedfokus på koncerter samt national og international comedy.

Følg pressemeddelelser fra All Things Live ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra All Things Live ApS

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye