All Things Live ApS

Lime Cordiale bringer Australske indie surfbølger til København

Del

De er godt på vej til at blive en af Australiens mest succesfulde musikeksporter, og har netop overstået en komplet udsolgt turné. Deres seneste koncert i Lille VEGA var ingen undtagelse, og til september er Lime Cordiale klar til at bringe deres solbeskinnede indiepop tilbage til Danmark med deres hidtil største koncert i Store VEGA.

Lime Cordiale
Lime Cordiale Foto: Ian Laidlaw

Lime Cordiale har kun næsten lige nået at pakke kufferterne ud siden deres seneste udsolgte UK og Europaturné, inden de i 2024 ridder videre på bølgen af de seneste års livesucces, og begiver sig på tour med deres hidtil største koncerter i Europa.

Solskinshungrende fans kan se frem til endnu større liveshows med helt nyt og vildere scene set up, lysdesign og styling, som de to hovedkræfter bag projektet, brødrene Oli og Louis Leimbach, selv forudser, bliver deres mest spektakulære til dato. 

Lime Cordiales musik er blevet populær i hele verden med dens indtagende afspejling af den afslappede, solbeskinnede australske livsstil med surf og strand, som samtidig har stærke referencer til navne som The Beatles, The Beach Boys, The Strokes og The Growlers.

De har vundet et hav af priser i hjemlandet, inklusive to ARIA Awards for ”Breakthrough Artist” og ”Best Live Show”, og prisen for ”Album of the Year” hos den toneangivende radiostation triple j. Deres fans tæller navne som Idris Elba, som de endda har udgivet et musikalsk samarbejde med, og deres musik har i skrivende stund over 350 millioner streams på Spotify, 29 millioner på Apple Music og over 20 millioner afspilninger på YouTube.

Deres autentiske og helt igennem charmerende livetilstedeværelse har gjort dem til et af Australiens mest efterspurgte navne, og til september er de klar til at imødekomme efterspørgslen på deres uimodståelige indiepoppede surfrock, når de indtager Store VEGA.

LIME CORDIALE
6. SEPTEMBER 2024 – STORE VEGA, KØBENHAVN
BILLETSALGET STARTER: 6. MARTS KL. 10
BILLETPRIS: 260,- PLUS GEBYR
BILLETSALG VIA: TICKETMASTER.DK / ALLTHINGSLIVE.DK / VEGA.DK

Nøgleord

Kontakter

Links

Om All Things Live

All Things Live Denmark er tidligere ICO Concerts, som er en af Nordens største og ældste koncertarrangører, og er gennem mere end 30 år en af de førerende selvstændige nordiske promoters. All Things Live Denmark promoverer årligt mere end 600 shows på tværs af Danmark, Skandinavien og resten af Europa med hovedfokus på koncerter samt national og international comedy.

Følg pressemeddelelser fra All Things Live ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra All Things Live ApS

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye