PreMed A/S

PreMed uddanner flere ambulancehandlere

Del

Anders, Nicolai og Laura er begyndt på grundforløbet til uddannelsen som ambulancebehandler og skal senere i praktik hos PreMed i henholdsvis Hobro og Thisted.

Hobro: Brandmand vil uddanne sig til ambulancebehandler

Anders har altid vidst, at drømmejobbet var et, hvor han ikke skulle sidde stille, og hvor han kunne gøre en forskel for andre. 

Efter at have afsluttet sin HTX-eksamen på beredskabslinjen på Aalborg Tekniske Gymnasium, tog Anders til idrætshøjskolen i Ollerup, hvor han blev uddannet som gymnastikinstruktør og livredder. Han arbejdede derefter halvandet år på Himmerlandscentrets Idrætsefterskole, før han blev brandmand i Thisted og senere ansat i patienttransporten i Region Nordjylland.

Anders er 24 år og netop startet på uddannelsen som ambulancebehandler hos PreMed. Han ved allerede nu, at han skal køre aftenbil fra basen i Hobro, når grundforløbet er vel overstået.

"Det har været en god oplevelse at starte hos PreMed. Jeg er kun blevet bekræftet i, at kollegerne er lige så venlige og imødekommende som dem, jeg tidligere har mødt i akutmodtagelserne. Vi har også et rigtig godt fællesskab blandt PreMed-eleverne på skoleopholdet i Esbjerg," siger Anders.

Anders bor i en lejlighed i Aalborg med sin kæreste og bruger en stor del af sin fritid på gymnastik. Repræsentationsholdets opvisninger starter snart, så Anders pendler mellem Rybners i Esbjerg og Agerskov Efterskole for at holde formen ved lige til den kommende sæson.

Hobro: Laura skifter fra Forsvarets ambulancer til behandleruddannelsen

Efter gymnasiet var Laura handicaphjælper for en 7-årig dreng, inden hun blev værnepligtig og derefter konstabel i Sanitetskompagniet i Nørresundby, som også er hendes hjemby.

Laura har været førstebehandler på en af Forsvarets ambulancer og udsendt på mission i Letland, før hun i en alder af 24 år blev elev hos PreMed og begyndte på uddannelsen som ambulancebehandler.

"Jeg har haft patientkontakt i mine hospitalspraktikker hos Forsvaret og vidste, at det motiverer mig meget. Jeg er glad for at blive en del af PreMeds kompetente team og ser frem til at gøre en forskel for andre mennesker," siger Laura.

I sin fritid kan Laura lide at styrketræne, løfte tunge vægte og tilbringe tid med kæreste, venner og familie.

Thisted: Nicolajs drengedrøm går i opfyldelse med uddannelsen som ambulancebehandler

21-årige Nicolaj har arbejdet halvandet år som portør på Thisted Sygehus og har også været ansat i hjemmeplejen på Mors en overgang. Det har været for at samle erfaring og meritter til at realisere drengedrømmen:

"Jeg har altid været tiltrukket af beredskabet og af at blive i stand til at hjælpe mennesker i nød. Jeg interesserer mig meget for anatomi og medicin, så det er noget af en drengedrøm, der går i opfyldelse," siger han. Nicolai er også glad for den velkomst og den start på uddannelsen, som han har oplevet:

"Optagelsesprøven var bare god og jordnær. PreMed har en topklasse ledelse og medarbejdere, der har taget virkelig godt imod mig og de andre elever. Vi bliver informeret og behandlet ligeværdigt, selvom vi kun er elever," siger han.

Nicolaj bor i Østerild sammen med sin kæreste. Fritiden bruger han på at spille padeltennis og hygge med venner og familie.

Billeder

Laura, Nicolai og Anders er alle tre begyndt på ambulancebehandleruddannelsen og glæder sig til at komme i praktik hos PreMed.
Laura, Nicolai og Anders er alle tre begyndt på ambulancebehandleruddannelsen og glæder sig til at komme i praktik hos PreMed.
Download

Om PreMed

PreMed varetager ambulancetjeneste og liggende patienttransport i dele af Region Nordjylland. Vi driver også hjælpemiddeldepoter i dele af Region Syddanmark.

Vi beskæftiger i alt ca. 200 ansatte fordelt på 15 adresser i Region Nordjylland og Syddanmark.

Vores ambulancetjeneste er som den eneste i landet ISO-certificeret med hensyn til kvalitet, miljø og arbejdsmiljø.

Følg pressemeddelelser fra PreMed A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra PreMed A/S

Tre nye ambulancebehandlerelever har første uge i drift21.3.2023 09:26:36 CET | Pressemeddelelse

Nicki og Laura er ambulancebehandlerelever hos PreMed A/S og er netop begyndt på deres første uge i driften på basen i Thisted. Samtidig er Marie begyndt på sin første uge i driften på basen i Hobro. PreMed varetager ambulanceservice for Region Nordjylland i Thy-Mors og Himmerland, og virksomheden har som en af sine målsætninger at tiltrække, uddanne og fastholde flere gode medarbejdere til faget.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye