PreMed A/S

Andreas har byttet byggemarkedet ud med ambulancetjenesten hos PreMed

Del

Andreas er oprindeligt uddannet hos Trægården Kås i Pandrup. Drømmen om at blive ambulancebehandler fortsatte dog med at kalde på ham. Det første skridt mod at realisere drømmen tog Andreas i 2017, da han blev optaget som elev hos Falck.

Andreas, som tidligere blev udlært i et byggemarked, har nu opnået sit svendebrev som ambulancebehandler og er tilknyttet PreMeds base i Fjerritslev.
Andreas, som tidligere blev udlært i et byggemarked, har nu opnået sit svendebrev som ambulancebehandler og er tilknyttet PreMeds base i Fjerritslev. Foto må frit bruges ved omtale af navnenyheden.

Han afsluttede sin uddannelse som ambulanceassistent i 2019 og arbejdede derefter som ambulanceassistent i Region Midtjylland. I foråret 2022 startede Andreas hos PreMeds base i Fjerritslev og begyndte på den merituddannelse til ambulancebehandler, som han nu har fuldført med svendebrev. 

"Jeg er glad og føler, at jeg har fundet min rette hylde. Jeg ser frem til at arbejde som uddannet behandler og til at finde min plads i denne rolle," siger han og tilføjer:

"Hos PreMed er der kort vej til toppen og fra en god idé til handling. Det sætter jeg stor pris på – ligesom mine kolleger, de varierende opgaver og muligheden for at være far, når jeg ikke er på vagt. Det betyder meget for mig."

Andreas er 32 år og bor sammen med sin kæreste på en landejendom uden for Storvorde. Parret blev forældre for to år siden og venter nu endnu et barn. I sin fritid fokuserer Andreas på familien og holder sig i form med løbetræning. Derudover dyrker han paragliding.

Nøgleord

Billeder

Andreas, som tidligere blev udlært i et byggemarked, har nu opnået sit svendebrev som ambulancebehandler og er tilknyttet PreMeds base i Fjerritslev.
Andreas, som tidligere blev udlært i et byggemarked, har nu opnået sit svendebrev som ambulancebehandler og er tilknyttet PreMeds base i Fjerritslev.
Download

Om PreMed

PreMed varetager ambulancetjeneste og liggende patienttransport i dele af Region Nordjylland. Vi driver også hjælpemiddeldepoter i dele af Region Syddanmark.

Vi beskæftiger i alt ca. 200 ansatte fordelt på 15 adresser i Region Nordjylland og Syddanmark.

Vores ambulancetjeneste er som den eneste i landet ISO-certificeret med hensyn til kvalitet, miljø og arbejdsmiljø.

Følg pressemeddelelser fra PreMed A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra PreMed A/S

Tre nye ambulancebehandlerelever har første uge i drift21.3.2023 09:26:36 CET | Pressemeddelelse

Nicki og Laura er ambulancebehandlerelever hos PreMed A/S og er netop begyndt på deres første uge i driften på basen i Thisted. Samtidig er Marie begyndt på sin første uge i driften på basen i Hobro. PreMed varetager ambulanceservice for Region Nordjylland i Thy-Mors og Himmerland, og virksomheden har som en af sine målsætninger at tiltrække, uddanne og fastholde flere gode medarbejdere til faget.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye