Den britiske singer-songwriter, Billie Marten, bringer sine eftertænksomme og stemningsfulde sange til Hotel Cecil 9. august 2024

Del

Billie Martens interesse for musik startede i en ung alder, da hendes forældre introducerede hende for artister som Nick Drake, John Martyn, Joni Mitchell, Joan Armatrading, Kate Bush, Loudon Wainwright III og northern folk artisten Chris Wood (som engang sagde til en blot 9-årig Billie at hun skulle ”go for it”).

Med sin minimalistiske akustiske folk-musik fik Billie Marten sit gennembrud i 2016 i en alder af 17 år, da hun udgav sit debutalbum ”Writing of Blues and Yellows”, der var en åbenhjertet og smukke sange. Albummet blev nomineret til en BBC Sound pris og blev en favorit blandt nogle af de prominente værter på BBC Radio 1.


Siden da har hun turneret hyppigt rundt i Storbritannien og USA. I 2023 vendte hun hjem til England for at indspille og udgive sit seneste album ”Drop Cherries”. Albummet var hendes fjerde af slagsen og hun fortsatte sin tradition med at skrive dybe sange, der udforsker emner som det sociale sammenspil mellem mennesker, kampen mellem modernitet og tradition, naturen, psykisk helbred og en generel voyeurisme på verden, som hun ser den.

Oplev Billie Marten 9. august på Hotel Cecil 

Billetpriser: 200 kr. + gebyr

Billetsalget starter fredag 8. marts kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk

Kontakter

Links

Følg pressemeddelelser fra Live Nation Denmark ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Live Nation Denmark ApS

Post-hardcore-trioen Future Palace vender tilbage til København og spiller i Pumpehuset 29. oktober 2024.5.4.2024 09:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Future Palace er et tysk band med base i Berlin. De startede karrieren under svære omstændigheder med debutalbummet ’’Escape’’ (2020), der udkom lige inden pandemien lagde koncertstederne øde. Men på indspilningsfronten havde de stor succes og var i løbet af denne tid i stand til at få næsten 300.000 månedlige lyttere på Spotify. I løbet af 2021-22, hvor de alligevel ikke kunne komme ud at spille, fik de i samme periode udgivet efterfølgeren ’’Run’’ (2022).

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye