Den britiske singer-songwriter, Billie Marten, bringer sine eftertænksomme og stemningsfulde sange til Hotel Cecil 9. august 2024

Del

Billie Martens interesse for musik startede i en ung alder, da hendes forældre introducerede hende for artister som Nick Drake, John Martyn, Joni Mitchell, Joan Armatrading, Kate Bush, Loudon Wainwright III og northern folk artisten Chris Wood (som engang sagde til en blot 9-årig Billie at hun skulle ”go for it”).

Med sin minimalistiske akustiske folk-musik fik Billie Marten sit gennembrud i 2016 i en alder af 17 år, da hun udgav sit debutalbum ”Writing of Blues and Yellows”, der var en åbenhjertet og smukke sange. Albummet blev nomineret til en BBC Sound pris og blev en favorit blandt nogle af de prominente værter på BBC Radio 1.


Siden da har hun turneret hyppigt rundt i Storbritannien og USA. I 2023 vendte hun hjem til England for at indspille og udgive sit seneste album ”Drop Cherries”. Albummet var hendes fjerde af slagsen og hun fortsatte sin tradition med at skrive dybe sange, der udforsker emner som det sociale sammenspil mellem mennesker, kampen mellem modernitet og tradition, naturen, psykisk helbred og en generel voyeurisme på verden, som hun ser den.

Oplev Billie Marten 9. august på Hotel Cecil 

Billetpriser: 200 kr. + gebyr

Billetsalget starter fredag 8. marts kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk

Kontakter

Links

Følg pressemeddelelser fra Live Nation Denmark ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Live Nation Denmark ApS

Oplev An Evening with Haken når det progressive rockband besøger Bremen Teater 9. september 2024 og udfolder hele ’’Fauna’’- albummet19.4.2024 11:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Haken er et engelsk progressivt rockband dannet i 2007 af multiinstrumentalisten Richard Henshall, guitaristen Matthew Marshall og vokalisten Ross Jennings. Bandet har etableret sig som en af de mest unikke aktører inden for den moderne progressive rockscene, kendt for deres komplekse musikalske arrangementer, virtuositet og dybdegående lyrisk indhold. Hakens musik kombinerer elementer af progressive rock, metal og jazz, og skaber dermed deres unikke lyd.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye