Ny direktør i Gastech-Energi A/S

Del
Ny administrerende direktør Henriette Brune
Ny administrerende direktør Henriette Brune

Ariston Group har fra den 1. marts 2024 budt Henriette Brune, velkommen som ny Administrerende Direktør for Gastech-Energi. Med en imponerende baggrund inden for marketing, kommercielle strategier og ledelse af internationale teams, herunder senest som Country Manager hos Panasonic Heating & Cooling Solutions Danmark, bringer Henriette en værdifuld erfaring til sin nye rolle.

Gastech-Energi A/S er en førende aktør på markedet siden 1992. Vores pionerindsats i de tidlige årtier af den grønne omstilling førte til udskiftningen af tusindvis af oliefyr med  gasfyr, hvilket resulterede i betydelige CO2-besparelser. Vi har vedligeholdt og serviceret disse systemer gennem langvarige serviceaftaler, der sikrer optimal drift med minimal gasforbrug og dermed reduktion af CO2-udledning.

Vi har et stærkt netværk af over 100 installatører, som står i spidsen for den næste bølge af den grønne omstilling: med varmepumper Gastech-Energi, der yderligere reducerer CO2-udledningen.

Nøgleord

Kontakter

For yderligere information, kontakt venligst:

Henriette Brune
Administrerende Direktør – CEO
Gastech-Energi A/S
Telefon: 8742 3910
E-mail: heb@gastech.dk

Billeder

Ny administrerende direktør Henriette Brune
Ny administrerende direktør Henriette Brune
Download

Følg pressemeddelelser fra Gastech-Energi A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Gastech-Energi A/S

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye