ITB Berlin: Mød Emirates på årets messe

Del

Emirates er tilbage på ITB Berlin fra 5. til 7. marts. Messen byder bl.a. på muligheden for at prøvesidde sæderne i luftfartsselskabets meget roste Premium Economy-kabine og den luksuriøse First Class Suite.

Emirates er tilbage på ITB Berlin i hal 2.2, stand 101.
Emirates er tilbage på ITB Berlin i hal 2.2, stand 101.

Det er ikke hver dag, man får muligheden for at opleve Emirates' berømte First Class Suite og  luftfartsselskabets senest tilføjede rejseklasse, Premium Economy. Men på årets ITB i Berlin er der en unik mulighed for at opleve begge produkter – endda uden et boardingkort.

Verdens største luftfartsselskab er nemlig tilbage på rejsemessen i Berlin og deltager med en imponerende messestand i to etager, der demonstrerer en række af luftfartsselskabets seneste nyheder - både i form af interiører, samarbejder og andre initiativer. Med deltagelsen vil Emirates sende et signal om, at man ønsker både at konsolidere sin tilstedeværelse på det europæiske marked - og fortsætte med at udbygge partnerskaber, ruter og samarbejder.

Emirates er derfor klar til tre hektiske dage på ITB Berlin bl.a. med planer om at lancere nye partnerskaber og udvide eksisterende samarbejder med lokale og regionale rejsepartnere, herunder luftfartsselskaber, for at forbedre forbindelserne for rejsende til og fra store europæiske rejseknudepunkter. Derudover har de planer om at lancere strategiske partnerskaber med rejse- og turismeorganisationer, der skal fremme rejser til og fra Europa gennem fælles markedsføring og andre initiativer.

  • Oplev Emirates populære Premium Economy-sæde. Emirates længeventede Premium Economy-produkt blev præsenteret på Arabian Travel Market i 2022. Produktet er til dato tilgængeligt på 27 A380'ere på 15 destinationer - bl.a. New York (JFK), Los Angeles, London (LHR) og mest interessant i en dansk kontekst: Sydney, Auckland, Melbourne, Singapore, Tokyo, Mumbai og Bangalore.
  • Emirates First Class Suite i Boeing 777-300ER versionen er også for første gang med på Berlinmessen. Her kan man teste den fuldt lukkede suite, og der er også mulighed for at opleve Emirates' Boeing 777 Business Class-produkt - sammen med den seneste version af A380'erens Onboard Lounge & Bar samt First Class Shower Spa.
  • Mere bæredygtige løsninger står højt på Emirates' agenda. På Berlinmessen præsenteres en række initiativer inden for luftfartsselskabets tre fokusområder: Reducér udledninger, forbrug ansvarligt og beskyt biodiversitet og levesteder.

=> Du finder Emirates' 480 kvadratmeter store stand på ITB Berlin i Hal 2.2 stand 101 fra 5. til 7. marts 2024.

______

Emirates og Europa

Emirates begyndte deres europæiske aktiviteter i 1987 og har siden udvidet i takt med øget efterspørgsel til og fra en lang række byer i Europa. Luftfartsselskabet har spillet en vigtig rolle i at fremme turisme, økonomisk udvikling og jobmuligheder på de markeder, hvor de opererer. Emirates' fodaftryk i Europa dækker 39 destinationer i 22 lande samt yderligere 403 destinationer via codeshare, intermodale og interline-aftaler med 51 partnere.

I løbet af det seneste år har Emirates fløjet mere end 17,2 millioner passagerer mellem Dubai og luftfartsselskabets europæiske destinationer - heraf rejser mange videre fra Dubai til andre destinationer i Emirates' globale netværk.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Følg pressemeddelelser fra Emirates

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Emirates

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye