Rønne Havn afholder Åben Havn den 27. april

Del

Lørdag den 27. april åbner havnen i Rønne igen portene for interesserede borgere, når der er Åben Havn i Sydhavnen. Rønne Havn byder i samarbejde med MT Højgaard alle velkommen til at besøge havnen bag hegnet og se det igangværende byggeri. Der vil i løbet af dagen være en række aktiviteter og konkurrencer, ligesom der er drikkevarer og grillpølser til alle gæster.

Rønne Havn er i gang med en fremtidssikring, der understøtter Bornholms langsigtede interesser. Havnen har i århundreder været Bornholms port til verden, der sikrer forsyning og udvikling for øens nuværende og kommende generationer.

At være den centrale forsyningshavn på Bornholm er en position, der forpligter, og er forbundet med store forventninger. Rønne Havn skal både levere og understøtte en vækst og udvikling til gavn for alle bornholmere.

Lørdag den 27. april giver Rønne Havn og havnens entreprenør, MT Højgaard, interesserede borgere mulighed for at komme ind bag hegnet, hvor de kan møde medarbejdere og høre mere om de mange arbejdsopgaver omkring både havnens dagligdag og opbygningen af den nye havn.

I forbindelse med Åben Havn er der adgang til byggepladsen i Sydhavnen, hvor der bliver etableret en helt ny kaj, og hvor det tidligere fiskeribassin bliver fyldt op, så det kan fungere som projektareal for udskibning af de mange vindmølleprojekter i Østersøen.

- Det er ikke hverdagskost, at vi har et byggeri i denne størrelsesorden, og derfor giver vi borgere og naboer mulighed for at komme helt tæt på. Vi håber på at se rigtig mange bornholmere på havnen den 27. april, hvor en række af vores medarbejdere og MT Højgaard vil fortælle mere om, hvad det vil sige at være en del af Rønne Havn. Vi vil gøre vores for at skabe en spændende dag for både børn og voksne, siger Lars Nordahl, adm. direktør på Rønne Havn A/S.

I løbet af Åben Havn vil der være konkurrencer og aktiviteter, ligesom havnen byder på en kop kaffe, lokal most og grillpølser til alle gæster.

Åben Havn på havnen i Rønne foregår den 27. april fra kl. 10.00-14.00 i Sydhavnen. Der er indgang og parkering for enden af Sydhavnsvej. Medarbejdere og skiltning vil vise vej.

Havnen anbefaler, at besøgende tager praktisk fodtøj på.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Følg pressemeddelelser fra Port of Roenne A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Port of Roenne A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye