Bet25 A/S

’Med På Stregen’: Bet25 går helt tæt på den danske hestevæddeløbsverden i ny podcast

Del

Fredag går Bet25 i luften med en ny podcast, ’Med På Stregen’, som dykker ned i de mange spændende debatter og historier fra den danske hestevæddeløbsverden.

Bet25 styrker nu firmaets position som danskernes foretrukne spilselskab inden for hestevæddeløb. Det sker med en satsning på en ny månedlig podcast kaldet ’Med På Stregen’.

I podcasten kommer de to værter, Carsten Rabjerg og Thomas Boye Christensen, sammen med relevante gæster til at sætte fokus på de mest aktuelle emner og temaer inden for hestevæddeløbssporten.

Ifølge Anders Mørup, marketingschef hos Bet25, giver det god mening, at spilselskabet nu også bevæger sig ind på lydmediet og begynder at producere en podcast, som tager lytterne med helt ind i væddeløbsverdenen.

- Hos Bet25 ser vi hele tiden på, hvordan vi kan blive endnu mere relevante for både eksisterende og potentielle kunder. Vi tror på, at vi med podcasten ’Med På Stregen’ kan lave noget unikt indhold, der både underholder, men samtidig også giver landets passionerede hestevæddeløbsspilere ny viden og nye perspektiver på den sport, de elsker, siger han.

Hovedtemaerne i premiereudsendelsen for ’Med På Stregen’ er de svære træningsbetingelser, som den hårde vinter har skabt, og manglen på heste i de danske hestevæddeløb. Travtræneren Lillian Uglebjerg er gæst.

- Podcastmediet er spændende, da det giver os tid og plads til at gå i dybden med de mange interessante emner og historier, som hestevæddeløbsverdenen byder på. Det er vigtigt, at ’Med På Stregen’ først og fremmest er relevant for målgruppen, men derudover skal den også være fremadskuende i forsøget på at vækste sporten og spillet, da de to ting går hånd i hånd.

- Det vil forhåbentlig også skinne igennem i podcasten – både i forhold til valget af emner, men også i de gæster, som vi inviterer indenfor i vores studie. ’Med På Stregen’ er en idé, som vi har arbejdet længe på, og jeg håber, at lytterne tager godt imod den, afslutter Anders Mørup. 

Du kan lytte til første udgave af ’Med På Stregen’ nu på diverse podcastplatforme, og så kan du selvfølgelig også finde den på bet25.dk/heste.

Om Bet25’s nye podcast ’Med På Stregen’

Værter: Carsten Rabjerg og Thomas Boye Christensen

Format: Podcasten har en varighed på 30-45 minutter. Udkommer både som lyd- og videopodcast. Bliver optaget én gang om måneden.

Indhold: Podcasten behandler de mest aktuelle emner og temaer inden for hestevæddeløbssporten

Her kan du lytte til podcasten: Apple Podcasts, Spotify, YouTube  og på Bet25.dk

Nøgleord

Kontakter

Om Bet25

Bet25 er et dansk spilselskab med mange års erfaring indenfor online sportsbetting, spil, casino og hestevæddeløb. Bet25 er drevet af 25syv A/S og har dansk spillelicens udstedt af Spillemyndigheden. 25syv A/S er 100% ejet af Ecosys A/S, som er ejet af svenske ATG. Alt overskud fra 25syv A/S går til hestevæddeløbssporten.

Følg pressemeddelelser fra Bet25 A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Bet25 A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye